De ce ai da 40.000 de dolari pe o pereche de căşti? [VIDEO]

Pentru că trebuie în orice domeniu să existe o valoare absurdă pe care ai putea să o plăteşti pe un produs, produce căşti de 40.000 de dolari.

Nu ştiu dacă în momentul în care asociezi un preţ de 40.000 de dolari cu argumentul de achiziţie poate să aibă vreo legătură cu calitatea audio. Din fericire, cei de la V-Moda nici nu încearcă. Ei cer această sumă fabuloasă pe materialul din care este construită perechea de căşti din imaginile alăturate şi pe procesul de fabricaţie.

Deşi nu sunt sigur dacă sunt primii producători de căşti care se mândresc cu producerea unor componente prin imprimare 3D, cei de la V-Moda au anunţat cu surle şi trâmbiţe o serie limitată a modelelor XS şi Crossfade M-100. În funcţie de bugetul vostru şi de materialul ales vă puteţi personaliza cu precizie elveţiană aspectul estetic al propriei perechi de căşti V-Moda. Mai precis, este vorba doar de capacul exterior al căştilor, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos. Prin opţiunile puse la dispoziţie de producător se număr fibra de carbon, oţelul inoxidabil, argint sterling, aur masiv de 14 karate şi platină.

Preţul fabulos din titlul acestui material este asociat modelului cu platină, restul variantelor fiind mult mai accesibile. Capacele din fibră de carbon de exemplu, încep de la 40 de dolari, în timp ce cele din oţel inoxidabil au tot un preţ decent de 100 de dolari. Dacă acest tip de producţie prin imprimare 3D va câştiga adepţi, cei de la V-Moda au anunţat că vor mări semnificativ pe viitor numărul de culori şi materiale puse la dispoziţia clienţilor.

V-Moda casti premium 40.000 platina

Alexandru Puiu
06:30 18.06.2015
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video