V-MODA revolutioneaza sunetul pe iPhone [+VIDEO]

V-MODA revolutioneaza sunetul pe iPhone [+VIDEO]

V-MODA VAMP

Nu de putine ori produsele Apple au fost laudate pentru felul in care redau muzica si asta pentru ca o fac destul de bine, mai ales avand in vedere faptul ca vorbim despre inventatorii iPod-ului.

Cu toate acestea se pare ca exista in piata oameni care ar dori sa duca la extrem experientele lor audio atunci cand vine vorba de iPhone 4 sau 4S. Asa se face ca cei de la V-MODA vin in ajutorul audiofililor prin lansarea unei carcase pentru telefon.

Stati putin. Parca sunetul se asculta in casti si nu prea avea legatura cu husa/carcasa unui device, fie el si iPhone. Perfect adevarat, dar se pare ca V-MODA da startul unui nou trend prin lansarea VAMP, o carcasa care are integrat un amplificator, un DAC (Digital-to-Analog Converter) si o baterie suplimentara.
V-MODA VUMP b

Cu alte cuvinte avem in fata noastra o carcasa parca desprinsa din filmele cu James Bond, care reuseste sa ignore atat DAC-ul intern al iPhone-ului cat si amplificatorul acestuia. Asadar VAMP utilizeaza propriul DAC si propriul amplificator de 2 x 150 mW (de 5 ori mai puternic decat cel integrat) si genereaza un sunet demn de cele mai scumpe casti la care va puteti gandi.

VAMP ofera doua moduri de functionare: PURE – care reda sunetul in varianta pura, nemodificata si VQ care ofera un efect de spatialitate si accentueaza atat bass-ul cat si treble-ul. Controlul volumului este realizat printr-un rotita de mare precizie, iar sunetul poate fi retransmis digital cu ajutorul iesirii S/PDIF.

Carcasa minune este construita dintr-un metal ultrarezistent si este captusita cu silicon, menit sa absoarba socurile din interior protejand astfel iPhone-ul. Bateria integrata are o capacitate de 2200 mAh si ofera o autonomie de 8 ore de playback sau la nevoie poate fi folosita pe post de rezerva pentru smartphone.

Conform gizmag.com, VAMP se poate lauda cu un raport semnal/zgomot de 95 dB si cu distorsiuni mai mici de 0,04% la fiecare 10 mW. Cei interesati pot afla mai multe detalii de aici, dar nu inainte de a va „avertiza” ca gadget-ul va adauga 135 de grame la greutatea telefonului si necesita un buget „modic” de 650 de dolari.