Un youtuber de 6 ani cu 11 milioane în bancă te face să-ți revizuiești cariera

În funcție de cât timp petreci pe net, s-ar putea să fi auzit că meseria de youtuber poate fi una extrem de populară. Nu te așteptai însă ca un copil de 6 ani să aibă milioane de dolari.

Copiii ar trebui să se joace. Asta este ”meseria” lor și activitatea care-i face cei mai fericiți. Nimic nu se compară cu entuziasmul unui copil, iar acea bucurie se pare că transcende limitele ecranului de computer, telefon sau tabletă. Altă explicație nu găsesc pentru a înțelege de ce clipuri precum cel de mai jos reușesc să strângă un număr aproape absurd de vizualizări.

Având în vedere că acest clip aparent banal a strâns nu mai puțin de 803 de milioane de vizualizări, aproape că nu este surprinzătoare prezența acestui youtuber în vârstă de 6 ani pe lista celor de la Forbes. În fiecare an, renumita publicație de business compilează un clasament cu cele mai bogate persoane care își strâng majoritatea averii din clipuri pe YouTube. Tănărul de doar 6 ani este prezent pentru prima oară în top, dar realizează clipuri doar din 2015. Ca urmare, are mari șanse să devină omniprezent în clasament în anii următori.

Canalul său intitulat Ryan ToysReview se ocupă doar cu realizarea de review-uri cât se poate de autentice la jucării de orice fel. De aministrarea canalului se ocupă părinții săi și tot ei editează clipurile și strâng jucăriile ce urmează să fie prezentate într-o manieră încărcată de entuziasm.

În aproximativ doi ani, Ryan ToysReview a generat 11 milioane de dolari pentru familia micuțului în vârstă de doar șase ani. Părinții copilului au ținut să menționeze că nu plănuiesc să dedice acestui scop toată viața copilului. În schimb, și-au propus să analizeze bucuria copilului vizavi de subiect și, dacă se plictisește de jucării la un moment dat, să întrerupă întregul proiect. Sunt curios ce copil se plictisește de jucării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI