Un cerb realizează un salt spectaculos pentru a evita coliziunea cu un motociclist

Un cerb realizează un salt spectaculos pentru a evita coliziunea cu un motociclist

Un video care devine viral surprinde un moment de adrenalină în care un cerb reușește să evite un accident cu un motociclist, sărind peste acesta, în timp ce conducătorul vehiculului nu este într-atât de norocos.

Clipul video, care a fost filmat chiar la periferia orașului Alexandria, din Virginia, ne arată un grup de motocicliști care străbate drumul memorial George Washington. Totul pare să se desfășoare așa cum ar trebui, însă la câteva secunde, după ce conducătorii trec de un semn de circulație care anunță că este posibil ca animalele (în acest caz, cerbii) să-și facă apariția în zonă și să provoace un accident, un cerb în carne și oase iese pe șosea, conform The Huffington Post.

Dacă credeați că aceasta este o poveste tragică, aparent nu e vorba de așa ceva în acest caz. În loc ca animalul să se teamă pentru viața lui și să facă cale întoarsă, auzind apropierea grupului de motocicliști, el intră cu încredere pe șosea și reușește să sară peste obstacole cu ușurință. În acest caz, obstacolul este un motociclist care își vede de drum liniștit și care nu scapă cu la fel de puține zgârieturi în urma acestei întâlniri nedorite.

Ceea ce nu reiese însă foarte clar din videoclipul atașat este dacă accidentul cu motociclistul a fost cauzat de cerbul care intră în el sau de încercările conducătorului de a evita cerbul de pe șosea. Videoul ne arată cum motociclistul se înclină pe o parte și aproape este aruncat de pe motocicletă. În ciuda impactului, conducătorul este teafăr și își continuă apoi drumul, deși vehiculul nu scapă atât de ușor și necesită câteva reparații minore.

Clipul, devenit viral abia acum, a fost înregistrat în septembrie 2015 și a fost realizat în timpul unui eveniment global, denumit Distinguished Gentleman’s Ride, organizat de motocicliști pentru a strânge fonduri pentru cercetările din domeniul cancerului de prostată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: