Ultimul sezon din Game of Thrones va fi „mai mare ca niciodată”

Ultimul sezon din Game of Thrones va fi mai mare ca niciodată

Nu se știu multe despre sezonul nou din Game of Thrones, dar suntem aproape siguri că va fi unul dintre cele mai spectaculoase de până acum.

Sezonul opt din Game of Thrones va fi ultimul și cel mai scurt de până acum. Deși episoadele vor fi mai lungi, majoritatea fanilor care sperau să aibă parte de zece episoade, vor fi dezamăgiți să afle că va fi vorba doar de șase. Marea problemă nu este însă nici durata, ci faptul că sunt șanse foarte mari să așteptăm până în 2019 pentru a vedea cum se încheie povestea îndrăgitelor personaje. Actrița care o interpretează pe Sansa a confirmat data aproximativă în urmă cu ceva timp.

Deși toți actorii care joacă în Game of Thrones sunt obligați prin contract să nu dezvăluie vreo informație despre fascinanta producție HBO, Kit Harington a făcut câteva afirmații menite să crească tensiune fanilor. Actorul din spatele lui Jon Snow a dat de curând un interviu pentru publicața Time și, în mod inevitabil, a fost întrebat despre modul în care merge producția la noul sezon de GoT.

Crucial în evoluția intrigii din serial, Jon Snow ar trebui să știe cel mai bine cum se va încheia povestea dragonilor din tărâmul fantastic inspirat de scrierile lui George R.R. Martin. Dacă ne gândim că este singurul personaj care a rămas în viață după ce a fost înjunghiat de foarte multe ori, detaliul nu face decât să ne alimenteze și mai mult ipoteza că ar fi personajul central din Urzeala Tronurilor.

”E multă… e mai mare decât a fost vreodată! Încă mă obișnuiesc cu ideea, e pur și simplu foarte emoționant.” Conform declarațiilor lui Kit Harington pentru Time, întreaga experiență oferită de ultimul sezon este una spectaculoasă. Actorul se va afla în Belfast la finele acestei săptămâni pentru a filma câteva scene pentru nou sezon. Filmările la sezonul opt se vor încheia în prima parte a lui 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: