Opțiunea de la Uber care îți face deplasările mai ușoare

Opțiunea de la Uber care îți face deplasările mai ușoare

Uber continuă să fie subiectul unor scandaluri de hărțuire care au pătat iremediabil imaginea publică a companiei. În același timp însă, aplicația de mobil are parte de actualizări.

Uber este un serviciu surprinzător de util, iar pentru că este disponibil în diverse colțuri ale mapamondului, a devenit aproape imposibil de ignorat. Nimic nu este mai confortabil decât să te duci la Paris și să nu fii nevoit să ai bani în buzunar dacă vrei să ajungi la Notre Damme într-o mașină curată, de ultimă generație cu un șofer civilizat. În continuare mi se pare surpinzător că îți introduci cardul de debit sau credit in-app și poți călători într-un număr surprinzător de mare de țări fără nici un fel de efort suplimentar din partea ta.

În același timp, aplicația Uber și opțiunile puse la dispoziția clienților sunt departe de a fi perfecte sau suficiente. Din acest motiv, la fiecare câteva săptămâni, se fac experimente cu funcții noi sau sunt lansate actualizări importante. În categoria update-urilor intră o funcție care va încânta cu siguranță foarte mulți utilizatori de Uber.

De acum înainte, poți defini într-o singură călătorie până la trei opriri pe traseu. Astfel, dacă pleci împreună cu alți doi prieteni de la un bar seara târziu, fiecare dintre ei poate ajunge liniștit acasă fără să comanzi mai multe mașini. În trecut, mecanismul pentru materializarea unui scenariu similar implica adăugarea manuală a unei noi destinații după fiecare oprire la destinația anterioară.

opriri intermediare UBER

Este suficient să apeși pe Încotro sau Where To când intri în aplicație și să folosești butonul + din dreapta pentru adăugarea unor destinații suplimentare. Tot în timp real, poți adăuga sau elimina unele dintre destinații dacă te-ai răzgândit, iar modificările se sincronizează automat cu aplicația șoferului. Nu în ultimul rând, poți împărți costul unei curse cu mai mulți prieteni, dacă tot ai făcut efortul să-i duci acasă.

În teorie, funcția se va propaga în diverse colțuri ale lumii în următoarele săptămâni, dar se pare că este deja activă în România. Rămâne doar să ai decența de a nu sta mai mult de trei minute la fiecare oprire intermediară.

Citește și: