Tesla își respectă promisiunea: Tesla Model 3 va ajunge la cumpărători luna viitoare

Tesla își respectă promisiunea: Tesla Model 3 va ajunge la cumpărători luna viitoare

Tesla se pregătește să lanseze cea mai ieftină mașină electrică din portofoliul companiei. Primele exemplare de Tesla Model 3 ajung luna viitoare la cumpărători.

Tesla Model 3 a fost dezvăluită în martie 2016. La scurt timp după acel eveniment, potențialii cumpărători s-au grăbit să plătească avans pentru cea mai ieftină mașină Tesla și să se înscrie pe liste de precomandă. La momentul respectiv, nici un cumpărător nu avusese ocazia să conducă mașina, iar având în vedere că avea să se lanseze un an și jumătate mai târziu, gestul de a achita o sumă generoasă de bani pe un produs ipotetic putea fi clasificat ca fiind inconștient.

Trecând însă peste detaliile de fond, Tesla Model 3 se pare nu a fost deloc un mit, iar cea mai ieftină mașină a producătorului american va ajunge la primii utilizatori în conformitate cu promisiunile inițiale. În contextul în care compania lui Elon Musk nu prea reușește să producă mașini pe cât de repede le poate vinde, aceasta este o veste foarte bună pentru cei care au așteptat cu interes să achiziționeze o Tesla Model 3.

Detaliile despre primele unități livrate de Model 3 și modul în care se va desfășura achiziția autoturismului pe termen lung au fost făcut publice de fondatorul Tesla în cadrul unei întâlniri recente cu acționarii.  Atunci a fost confirmat faptul că în luna iulie a acestui an vă puteți aștepta să vedeți un Tesla Model 3 pe șosele.

Tot luna viitoare va fi lansat online configuratorul pentru Model 3. Acesta este un site pe care îl poți accesa în cazul în care vrei să-ți personalizezi propriul exemplar de Model 3. Cu alte cuvinte, abia atunci vom putea afla la ce te poți aștepta de la o mașină electrică Tesla cu prețul de 35.000 de dolari. În altă ordine de idei, este bine de știut că gigantul american a învățat ceva din lansarea Tesla Model X, iar opțiunile de configurare pe care le pot alege potențialii cumpărători de Model 3 vor fi destul de limitate. Astfel, se va facilita producția și livrarea cât mai rapidă a comenzilor. Singurul detaliu personalizabil constă în culoarea mașinii și dimensiunea roților, atât.

Ca idee, orice persoană care face comandă la un Tesla Model 3 acum își va primi propriul exemplar în ultima parte a lui 2018.

Citește și: