Tot ce ai vrea să știi despre Tesla Model 3 e într-un video review

Tesla Model 3 a ajuns la primii utilizatori în urmă cu câteva luni, dar până acum nu am avut parte de un review detaliat pentru mașina electrică.

Compania Tesla continuă să fie sinonimă cu mașinile electrice de calitate. Gigantul american a revoluționat industria în urmă cu aproximativ 13 ani, iar în 2017 și-a propus să o ducă la un cu totul alt nivel prin lansarea unei mașini electrice semnificativ mai accesibile decât celelalte creații din portofoliu. Cu un preț de achiziție de aproximativ 35.000 de dolari, Tesla Model 3 se apropie destul de mult de valoarea multor mașini de serie moderne.

Din păcate pentru fanii autoturismului, Tesla nu are abilitatea de a o produce în serie într-un ritm foarte eficient. Are precomenzi pentru câteva sute de mii de unității, dar a reușit să producăt doar câteva mii și speră să ajungă la zeci de mii pe finalul anului.

Detaliile contează însă mai puțin. Important este că bolidul de mai sus are deja un număr important de fani, chiar dacă există în continuare în piață întrebări importante legate de dotările autoturismului și a modului în care funcționează.

În încercarea de a răspunde la întrebările eventualilor clienți de Tesla Model 3, Model 3 Owners Club a postat online în urmă cu câteva zile un clip de aproximativ 70 de minute ce poate fi văzut mai sus. Acesta ar trebui să includă răspunsuri pentru toate dilemele pe care le-ai putea avea vizavi de cea mai ieftină Tesla. Deși nu cred că a scăpat vreun subiect netratat, este interesant de văzut modul în care funcționează senzorii de ploaie, portul de încărcare sau deschiderea portierelor autoturismului. Tot cu această ocazie, îți poți forma o opinie informată vizavi de dimensiunea portbagajului sau cum arată mașina pe dedesubt. Un test drive este de asemenea inclus.

Tesla Model 3 este o creație impresionantă, dar acest clip te-ar putea ajuta să iei o decizie informată vizavi de o eventuală achiziție.

Alexandru Puiu
18:09 31.10.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video