Terminator 6: Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton revin pe marile ecrane

Terminator 6: Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton revin pe marile ecrane

Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger se întorc pe marile ecrane pentru cel de-al șaselea film din seria Terminator, cu o continuare a filmului.

James Cameron, cel care a realizat primele două filme, va lucra cu Tim Miller, cel care a debutat cu celebra comedie ”Deadpool”. Nici scenariștii nu sunt de neglijat, printre aceștia numărându-se David Goyer (The Dark Night), Charles Eglee (Dark Angel) sau Josh Friedman(The Sarah Conner Chronicles). Noua poveste pusă în scenă nu va aduce doar personaje originale, din prezent și viitor, ci și o nouă generație de idoli.

Vestea a fost făcută în cadrului unuie eveniment privat din Los Angeles. Castingul încă nu s-a încheiat, producătorii căutând cele mai expresive și originale tipologii cu care să lucreze. ”Suntem în căutarea unei tinere de 18 ani pentru rolul principal”, a s pus Cameron. ”Mai avem timp.Vor fi mai multe personaje noi, dar îi vom avea pe Arnold și Linda”, a continuat acesta, potrivit Hollywood Reporter.

Noul film, care încă nu are o dată de lansare, este realizat ca parte a unei trilogii, care poate fi un film unic sau o poveste de ansamblu. De asemenea, este văzut ca o continuare directă a filmului ”Terminator 2: Ziua Judecății” și le ignoră pe cele trei care i-au urmat. Filmul va fi difuzat de Paramount.

Arnold Schwarzenegger a jucat atât ca băiat rău, cât și ca băiat bun din viitor. Acum  că îi are la bord pe Cameron și Hamilton, noul Terminator va fi o adevărată revelație pentru cinefili, mai ales că la acest proiect colaborează echipa originală. Hamilton a jucat în primul Terminator, lansat în 1984, ca geniu, și a fost una dintre cele mai puternice femei ale epocii de argint, în ceea ce privește cinematografia.

Detaliile poveștii sunt, bineînțeles, ținute pe un hard disk sigur la Cyberdyne Systems. Ceea ce știm e că va fi o continuare epică la cel de-al doilea și, cu siguranță, se va ridica la așteptările tuturor.

Etichete: