Telefonul fidget spinner este cel mai aberant gadget

Telefonul fidget spinner este cel mai aberant gadget

În lumea gadgeturilor ciudate, un telefon în formă de fidget spinner s-ar putea apropia destul de mult de vârful clasamentului, chiar dacă nu merită.

Nu știu dacă a trecut un an din momentul în care dispozitivele de tip fidget spinner au făcut înconjurul lumii, dar un lucru este sigur. Respectivele aparate continuă să fie surprinzător de populare și un număr important de producători chinezi au încercat tot ce este posibil pentru a nu pierde valul. Mulți internauți clasifică aparatul ca fiind cea mai enervantă jucărie din 2017, dar asta nu înseamnă că ideea nu putea fi extinsă către alte domenii.

 

Trecând peste faptul că până și Kim Kardashian are o versiune branduită de fidget spinner, o companie mai puțin cunoscută din Honk Kong s-a decis să ofere un telefon ce poate fi învârtit pe degete. Ilustrat în imaginea de mai sus, aparatul arată suprinzător de bine, având în vedere că vorbim totuși de un fidget spinner. În contextul în care cei mai mulți dintre noi sunt obișnuiți cu tastarea pe tastaturi virtuale de tip QWERTY, nu știu cine ar mai putea totuși să scrie mesaje pe o tastatură numerică.

Formația Arcade Fire și-a lansat cel mai recent album pe un stick USB de forma unui fidget spinner, iar acum poți achiziona un telefon în același format. Acesta este creația celor de la Chilli International. Prima oară a ajuns online datorită redactorilor PhoneRadar, dar între timp a făcut valuri pe Reddit.

[readmore]

Noul telefon este construit în jurul unui ecran de 1,4 inci și poate fi achiziționat în șase culori. Memoria internă este de 32MB, dar poate fi extinsă cu ușurință cu până la 8GB sub formă de carcuri microSD. Nu există aplicații, dar există un browser web dacă vrei să te chinui. Conectivitatea Bluetooth te ajută să-l folosești cu un handsfree. Partea fascinantă este că, deși această variantă de telefon se comercializează doar în India, există alte câteva terminale similare pe Amazon. Prețul este de 20 de dolari.

Citește și: