Cum transformi telefonul în telecomandă pentru Netflix

Cum transformi telefonul în telecomandă pentru Netflix

Dacă folosești un laptop sau home theater PC pentru a reda clipuri de pe internet, este bine să știi cum folosești telefonul ca telecomandă pe Netflix.

Netflix merge pe orice. Există aplicații de Netflix pentru telefon, tabletă, Android, Android TV și o serie stufoasă de Smart TV-uri. Dacă ai un Chromecast sau Apple TV, ai de asemenea popularul serviciu de streaming pe ecranul principal al interfeței. Cu toate acestea, un număr important de abonați se uită la Netflix pe laptop, pe desktop sau pe un HTPC conectat la TV.

Indiferent dacă parcurgi serialul tău preferat printr-un TV conectat la un desktop sau pe ecranul de la laptop, este îmbucurător că poți învăța cum folosești telefonul ca telecomandă pe Netflix. Nu ai nevoie decât de o aplicație instalată pe iOS sau Android și de un program de tip server ce rulează pe Windows. Configurarea durează doar câteva minute.

Aplicația pe care trebuie să folosești dacă vrei să afli cum folosești telefonul ca telecomandă pe Netflix este intitulată ControlPC. Deși nu are cel mai sugestiv nume, este gândită special pentru Netflix și funcționează perfect. Primul pas este să o instalezi pe PC folosind acest link. Dacă întâmpini orice problemă, accesează manual getcontrolpc.com. De acolo vei găsi și linkuri pentru AppStore și Google Play.

După ce ți-ai instalat aplicația server pe PC-ul cu Windows, instalează aplicația ControlPC pe iPhone sau Android. Când vei rula utilitarul pe desktop, vei vedea un câmp cu mulți de zero. În acel loc, tastează codul care îți apare în partea de sus a aplicației ControlPC pe telefon. Apasă pe Submit și vei fi încheiat procesul de împerechere. Imediat vei putea să ajustezi volumul pe Netflix, să pui filmul pe pauză sau să derulezi. Butonul de la bază te ajută dacă vrei să pui filmul în modul ecran complet sau în fereastră.

control-PC

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: