Jerry Seinfeld ajunge pe Netflix, după o lungă pauză de la stand-up

Jerry Seinfeld ajunge pe Netflix, după o lungă pauză de la stand-up

Jerry Seinfeld ar putea fi cel mai popular comediant din toate timpurile când vine vorba de stand-up comedy, iar noul său show va ajunge pe Netflix.

Netflix a încheiat o serie de contracte importante în ultima perioadă, iar abonații la serviciul de streaming au de câștigat. După ce am anunțat în urmă cu câteva luni câ nu va trece o săptămână fără un nou show de stand-up pe platforma online, acum aflăm că luna viitoare îl vom vedea pe Jerry Seinfeld.

Popularul comediant a încheiat un contract pe termen lung cu Netflix la începutul acestui an. Conform documentului, pe lângă două show-uri de stand-up ce vor apărea în următoarea perioadă, serialul său Comedians in Cars Getting Coffee va fi de asemenea transpus de pe Crackle pe Netflix. În această toamnă, serialul respectiv va continua cu noi episoade.

Primul dintre cele două show-uri de stand-up pe care Seinfeld trebuie să le difuzeze prin Netflix va avea premiera pe 19 septembrie, peste aproximativ o lună. Fiind una dintre cele mai importante premiere din acest an, gigantul online a început deja să promoveze intens respectivul show prin postări pe Instagram. Peste câteva zile, vom vedea probabil și un trailer oficial pe canalul de YouTube al Netflix.

Intitulat Jerry Before Seinfeld, show-ul va fi un colaj format din momente din copilăria artistului integrate într-un spectacol filmat la The Comic Strip din New York City. În plus, în același lung metraje vom putea vedea glume ce nu au mai fost niciodată difuzate în trecut. Aparent, vor fi detaliate și caietele de notițe în care Seinfeld a scris glume aproape în fiecare zi din 1975 și până în prezent, cu un accent pe glumele care au ajutat seminificativ mediatizarea globală a artistului.

You go to a party, there’s nobody there. ‘Where’d everybody go?’ ‘They left!’

A post shared by Netflix Comedy (@netflixcomedy) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: