17 aug. 2017 | 03:36

StarCraft Remastered te motivează să cumperi din nou jocul

Gaming
StarCraft Remastered te motivează să cumperi din nou jocul

StarCraft Remastered a fost subiectul multor dezbateri și speculații în ultimul an, dar tocmai a fost lansat în mod oficial de cei de la Blizzard.

Deși face tot posibilul să reitereze o experiență de gaming de acum 20 de ani, StarCraft Remastered are mari șanse să fie unul dintre cele mai îndrăgite jocuri ale acestui an. Foarte mulți au așteptat cu interes să pună mâna pe el, iar Blizzard se pare că și-a respectat promisiunea în privința datei de lansare.

„În urmă cu aproape 20 de ani, Blizzard Entertainment a lansat un titlu ce urma să definească standardul pentru jocurile de strategie în timp real, reușea să inspire o generație de gameri și să arate lumii întregi cât de populare pot fi sporturile electronice. Astăzi, suntem onorați să aducem un joc clasic iubit de atât de mulți în epoca modernă. Astăzi, lansăm StarCraft Remastered.” Cuvintele de mai sus au fost incluse în comunicatul de presă oficial pe marginea lansării ce a fost publicat pe blogul companiei.

Astfel este sintetizată bucuria dezvoltatorilor pe marginea unui titlu ce încearcă să respecte franciza începută în urmă cu două decenii, făcând în același timp tot posibilul să atragă o nouă generație de gameri. StarCraft Remastered nu se distanțează semnificativ de gameplay-ul titlului original, dar incorporează o serie de elemente ce ar trebui să facă experiența mai plăcută.

În privința listei de schimări dintre cele două versiuni, pe lângă texturile îmbunătățite semnificativ și suportul pentru gaming în 4K, experiența audio ar trebui să fie mult mai imersivă. Mici schimbări de interfață ar trebui să ajute gamerii să fie mai eficienți în sesiunile de multiplayer. În orice caz, volumul de muncă din spatele acestei iterații a fost semnificativ, având în vedere că nu s-au mai găsit texturile și fișierele de programare aferente jocului original, conform celor de la Blizzard.

StarCraft Remastered poate fi cumpărat acum la prețul de 15 dolari din magazinul virtual al companiei, deși sunt mari șanse să fie comercializat ulterior și într-o versiune pe DVD. În cazul în care ai uitat, versiunea originală de Starcraft ce a servit ca inspirație pentru Remastered este gratuită. 

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele