De unde poți descărca gratuit jocul StarCraft original

De unde poți descărca gratuit jocul StarCraft original

StarCraft este unul dintre cele mai populare titluri RTS, iar creatorii acestuia oferă jocului un update important, între care și trecerea în sfera jocurilor gratuite.

Varianta originală a StarCraft beneficiază de atenție sporită din partea Blizzard în ultima perioadă. Clasicul joc, dar și expansionul Brood War, sunt remasterizare pentru rezoluții 4K, dar și varianta din 1998 va trezi ceva interes fanilor seriei. În urmă cu ceva vreme, jocul a fost scos din magazinul online Blizzard, de unde putea fi cumpărat pentru 14,99 dolari.

Varianta 1.18 a jocului este disponibilă pentru descărcare, conform celor de la Blizzard. Update-ul variantei din 1998 vine cu o mulțime de buguri rezolvate, dar și cu funcții noi, cum ar fi posibilitatea de a schimba tastele asociate diverselor comenzi, dar și posibilitatea de a asista ca spectator, în mod oficial.
Primul joc din serie a apărut în data de 31 martie 1998 și a avut parte de un succes deosebit, rămânând popular chiar și la aproape 20 de ani de la lansare. Jocul a fost prezentat inițial la E3 1996, unde a avut parte de o comparație nefavorabilă cu Warcraft II. Ca urmare a acestui eveniment, dezvoltatorii au îmbunătățit radical jocul și l-au prezentat din nou, la începutul lui 1997, având parte de mult mai mult succes.
Anunțul cu privire la gratuitatea jocului a fost făcut chiar pe blogul oficial StarCraft, de unde puteți descărca și jocul, făcând click aici. Tot pe acest link găsiți lista completă de modificări aduse jocului. Varianta 1.18 este disponibilă nu doar pentru PC-uri cu Windows, ci și pentru sisteme Mac.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: