Star Wars Forces of Destiny este un nou serial Disney gratuit pe YouTube

Fiecare film nou din seria Star Wars apare la finele anului, în decembrie. Până atunci, te poți delecta cu serialul gratuit Star Wars Forces of Destiny.

Deși Disney a ajuns să reprezinte un gigant de neoprit din industria cinematografică, se pare că nu neglijează fanii Star Wars și face eforturi semnificative pentru a-i menține interesați de franciză. Cel mai recent efort din această direcție este intitulat Star Wars Forces of Destiny, un serial format din scurt metraje de câteva minute construite în jurul caracterelor feminine din serie.

Disney și Lucas Animation au lansat această micro-serie prin intermediul a trei episoade. Noi episoade vor apărea la intervale regulate de timp și vor păstra rețeta din clipurile care sunt disponibile la această oră. Asta înseamnă că fiecare episod va spune o scurtă poveste desfășurată în același univers cinematografic. Pentru început, în rolul principal se vor afla unele dintre cele mai îndrăgite personaje femine din serie, Rey și Prințesa Leia.

Conceptul este unul foarte atractiv, iar având în vedere sumele câștigate de studiourile Disney din această franciză, este de apreciat orice conținut Star Wars distribuit gratuit. Proiectul a fost anunțat inițial în luna aprilie a acestui an, dar la momentul respectiv nu știam data exactă a materializării primelor episoade. Ritmul în care vor apărea episoade noi sau momentul exact în care va fi publicat pe YouTube ultimul episod continuă să fie surpriză.

Cel mai important aspect al acestor scurt-metraje de animație constă în actorii din spatele personajelor de pe ecran. Cu excepția lui Carrie Fisher care a decedat anul trecut, fiecare actor din film își va reitera rolul pentru acest clipuri de pe YouTube. Primele două povești sunt spuse pe marginea aveturilor lui Rey și Leia. Urmează episoade despre Jyn Erso din Rogue One, Sabine Wren din Star Wars Rebels și Ahsoka Tano din Clone Wars. Întregul playlist de clipuri din Star Wars Forces of Destiny sunt disponobile aici și toate sunt publicate pe canalul oficial de YouTube al Disney.

Alexandru Puiu
07:28 06.07.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video