Rogue One vine pe Netflix în iulie, împreună cu alte noutăți importante

Rogue One: A Star Wars Story este cel mai popular film din 2016 și va ajunge pe Netflix luna viitoare, împreună cu alte pelicule și seriale importante.

Conținutul de pe Netflix beneficiază de actualizări semnificative în fiecare lună. Pentru a avea o viziune de perspectivă asupra schimbărilor ce se produc în catalogul serviciului de streaming, americanii publică la fiecare sfărșit de lună un scurt trailer format din secvențe cu cele mai importante noutăți. Mai sus puteți vedea trailerul pentru luna iulie.

Cea mai importantă premieră de luna viitoare de pe Netflix este Rogue One: A Star Wars Story. Cel mai recent film din seria Star Wars a avut premiera în cinematografe la începutul lunii decembrie 2016 și, după 7 luni, poate fi vizionat de către abonații celui mai popular serviciu de streaming.

Apariția Rogue One pe Netflix, la fel cum s-a întâmplat și cu Star Wars Episodul VII, este rezultatul unui parteneriat de exclusivitate între Disney și Netflix ce a fost semnat în 2012. Respectivul contract trebuia să intre în vigoare din 2016 și acesta este și motivul pentru care A Force Awakens a ajuns vara trecută pe Netflix.

Parteneriatul cu pricina dintre Disney și Netflix este unul foarte important și include pelicule ale studiourilor Pixar, Marvel și Lucasfilm. În principiu, menționează că toate filmele importante de la Hollywood vor ajunge pe Netflix în aceeași perioadă în care intră pe mâna marilor posturi de televiziune, gen HBO, Showtime sau Starz.

Premiera Rogue One: A Star Wars Story pe Netflix este mai importantă pentru americani, decât pentru noi. Deși în România există Star Wars A Force Awakens pe Netflix, din librăria celor din SUA lipsește același film. Din păcate, drepturile de distribuție pentru Episodul VII în Statele Unite sunt deținute de postul de televiziune Starz.

Trăgând linie, un lucru este foarte important. Toate filmele din seria Star Wars care vor ajunge la cinema în următorii ani, vor fi pe Netflix după 6-7 luni.

Alexandru Puiu
07:34 23.06.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video