Sprinkles de la Microsoft te ajută să faci selfie-uri creative pe iPhone

Sprinkles de la Microsoft te ajută să faci selfie-uri creative pe iPhone

Este imposibil să fiți în pană de opțiuni când vine vorba de aplicații dedicate pentru selfie, dar Microsoft Sprinkles s-ar putea să vă ajute un pic.

News Feed-ul de pe Facebook continuă să fie încărcat cu selfie-uri de calitate mai mică sau mai mare, chiar dacă au trecut mulți ani de la apariția acestui trend. Cele mai multe dintre ele nu sunt foarte reușite, dar acest detaliu nu ar trebui să afecteze bucuria celor care le-au realizat. Eventual, merită să-i motiveze pe aceștia să facă un efort pentru a le îmbunătăți.

În acest scop, Microsoft a anunțat oficial o nouă aplicație pentru mobile intitulată Sprinkles. Aceasta este disponibilă gratuit și poate fi descărcată momentan doar de către posesorii de iPhone. În ceea ce privește funcționalitatea, la fel ca multe progrămele similare, Sprinkles vă ajută să asociați câteva cuvinte și stickere fotografiilor înainte de publicarea lor online. Diferențierea constă într-un set stufos de algoritmi de inteligență artificială combinați cu sisteme de detecție a feței și a mediului ambiant. Informațiile colectate în această manieră facilitează introducerea unor funcții unice.

În principiu, după ce ați realizat un selfie cu Sprinkles, aplicația oferă câteva sugestii vizavi de modul în care puteți îmbunătăți respectiva imagine. În funcție de elementele identificate, poate chiar să vă recomande câteva cuvinte. Acele rânduri de text se pot baza pe ziua săptămânii, locația utilizatorului sau conținutul imaginii. În mod evident, vă puteți scrie și singuri textele. De asemenea, vă poate recomanda fața unei vedete cu care semănați și poate introduce efecte de tip photobooth.

Per ansamblu, este evident că acesta a fost proiectul unei mici echipe de ingineri din cadrul Microsoft. Din fericire, se numără printre cele care au ajuns publice și pe care le putem experimenta cu toții. Sprinkles se poate descărca folosind acest link de AppStore.

sprinkles-app-microsoft-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: