Sony a lansat cea mai mare boxă Bluetooth și e foarte colorată

Sony a lansat cea mai mare boxă Bluetooth și e foarte colorată

Este puțin probabil să ai nevoie de o boxă atât de mare, dar cei de la Sony au dezvăluit la IFA 2017 un mastodont cu numele MHC-V90W.

În cazul în care te-ai frustrat un pic la cea mai recentă petrecere din cauza experienței audio pe care ai oferit-o musafirilor, există o alternativă foarte interesantă creată de Sony. Japonezii tocmai au dezvăluit cea mai mare boxă Bluetooth și, cu toate că prețul este unul foarte generos, are mari șanse să fie justificat.

Sony MHC-V90W Home Audio System are 1.7 metri înălțime, foarte aproape de înălțimea multora dintre prietenii tăi. Această creație ce va putea fi achiziționată în lunile următoare cu 1300 de euro este dotată cu cele mai recente avansuri tehnologice, dar cel mai important detaliu este de ordin estetic.

Boxa este atât de impozantă, încât ai putea să construiești designul interior al unei întregi camere în jurul ei. Foartea înaltă și surprinzător de colorată, creația din imaginile alăturate incorporează o serie stufoasă de LED-uri ce pot clipi și își pot ajusta intensitatea automat în funcție de ritmul muzicii redate. Practic, poate juca rolul principal la orice petrecere, iar cele 10 difuzoare de dimensiuni generoase nu ar trebui să întâmpine dificultăți în a umple o cameră imensă cu sunet de calitate. Are patru tweetere, patru difuzoare pentru medii și două woofere.

Pentru interacționa cu parametrii ei de funcționare, există o consolă centrală foarte prietenoasă, dar cel mai important atuu al său este derivat din suportul pentru gesturi, dacă nu vrei să te apropii foarte mult de ea. Conectica include Bluetooth, NFC, Google Chromecast și un port USB. Există și o mufă de căști, iar dacă îți dorești să asculți muzică de la un radio FM, un CD Player sau de pe un server DLNA, ai și această posibilitate.

Dacă într-un anumit moment în care te-au lăsat urechile de la atâta putere audio te gândești că poți suporta și mai multă gălăgie, orice boxă MHC-V90W poate fi integrată într-un sistem audio complex. Prin tehnologia Sony Party Chain poți împerechea două, trei sau mai multe boxe compatibile. Nu lipsește modul karaoke de care poți profita printr-un microfon extern, iar dacă vrei să o folosești ca amplificator pentru o chitară electrică, există și această variantă.

sony MHC-V90W

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: