Snail Mobile i7 este un smartphone de gaming care îți amintește de PS Vita

Snail Mobile i7 este un smartphone de gaming care îți amintește de PS Vita

Orice telefon modern poate fi folosit pentru jocuri, dar chinezii iau foarte în serios conceptul de smartphone de gaming, iar Snail Mobile i7 este rezultatul.

Consolele dedicate de gaming în deplasare nu mai sunt de mult timp la modă. Acest trend a fost cauzat de jocurile de foarte bună calitate pe care le găsim în AppStore sau Google Play. Cu alte cuvinte, cei mai mulți dintre noi preferă să se joace pe mobil când se află în căutarea câtorva minute de relaxare. Consolele precum PS Vita sau Nintendo DS vin însă cu avantajul controllerelor fizice care te ajută să fii mai eficient într-un joc, comparativ cu controllerele virtuale de pe un touchscreen.

Pornind de la această premisă, o companie chinezească a lansat în 2011 o clonă de PS Vita cu Android. Între timp, cei de la iReadyGo au fost achiziționați în 2014 de Snail Mobile, un operator de telefonie specializat pe gaming. Primul rezultat al acelei achiziții s-a intitulat W3D și a ajuns în China în 2015. Versiunea actualizată a fost detaliată în urmă cu câteva zile la MWC Shanghai.

Terminalul din imaginile alăturate este intitulat Snail Mobile i7 și nu trebuie să te străduiești foarte mult să vezi similaritățile cu PS Vita, deși gadgetul chinezesc pare a fi semnificativ mai lucios. În ceea ce privește performanța aparatului, nu ar trebui să fii dezamăgit când vine vorba de gaming în deplasare. La aproximativ 250 de euro, beneficiezi de un smartphone dual-SIM cu un ecran de 6 inch și o rezoluție nativă Full HD 1080p. Are două difuzoare puternice, iar bateria generoasă de 6000 mAh poate fi înlocuită cu ușurință.

Partea de procesare a întregii ecuații este dată de combinația dintre un MediaTek Helio X20 cu 10 nuclee, 6GB RAM și un spațiu de stocare de 64GB. Pe partea din față are o cameră de 5 megapixeli, iar pe spate o cameră principală de 16 megapixeli. Alimentarea se realizează printr-un USB Type-C. Gadgetul ar trebui să ajungă în magazine începând cu 30 iulie.

Snail Mobile i7 2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: