Smartphone hibrid: consolă de jocuri și telefon

Smartphone hibrid: consolă de jocuri și telefon

Pentru că există o cerere pentru un smartphone cu Android şi integrate, chinezii au lansat un astfel de aparat.

78point-p01-gaming-phone psp much w1

Dispozitivul de mai sus, deşi pare că este creat de Sony şi face parte din colecţia Xperia Play, în realitate este un nou smartphone chinezesc. Acest gadget va fi disponibil, cu o configuraţie hardware identică, de la doi producători, 78point şi Much.

78point P01 şi Much W1 sunt două a căror singură diferenţă poate fi observată doar la nivel software, când vine vorba de interfaţa proprietară pusă peste Android 4.2. În plus, pentru a facilita experienţa de gaming, 78point P01 include din start un emulator multi-platform pentru MAME, PSP, Dreamcast, NDS, GBA, NES, SNES, N64 şi multe altele.

78point p01

Cele două telefoane sunt dual-SIM, pe reţele WCDMA şi GSM şi sunt construite în jurul unui panou IPS de 5 inci cu o rezoluţie nativă 720p. De procesare se ocupă o combinaţie între un octa core la 1,7GHz MT6592 de la Mediatek, 2GB RAM şi GPU Mali-450 MP4. Memoria internă este limitată la 16GB, dar poate fi extinsă cu carduri microSD de până la 64GB. Camera principală este de 8 megapixeli, în timp ce cea frontală se rezumă la 2 megapixeli. Bateria de 3000 mAh este destul de generoasă pentru o sesiune de gaming extinsă. Deşi întregul ansamblu pare destul de masiv, greutatea de 213,8 grame a lui P01 şi W1 este cu câteva grame mai mică decât un PS Vita de 219 grame.

Preţul pentru această consolă portabilă de gaming cu Android este de 330 de dolari şi poate fi deja achiziţionată de pe JD.com şi Snail Mobile.

Much W1

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: