Noul sezon din Westworld are o dată de lansare

Noul sezon din Westworld are o dată de lansare
18:16 09.11.2017

Pe termen lung, Westworld este menit să câștige o parte importantă dintre fanii Game of Thrones. Rămâne să vedem cum va fi primit sezonul doi.

Afinitatea internauților pentru SF-uri ancorate în realitate a transformat Westworld într-un succes răsunător după doar câteva episoade. La fel ca Urzeala Tronurilor, show-ul are un buget foarte generos pentru a te transpune într-un mod cât se poate de autentic într-un univers alternativ.

Deși primul sezon din Westworld a reprezentat un succes enorm, este greu de preconizat dacă se va întâmpla același lucru cu sezonul al doilea. În definitiv, toate ideile pe bune pentru tratarea unui subiect sunt limitate. Cei de la HBO sunt însă de părere că, dacă arunci suficient de mulți bani către o problemă, vei găsi la un moment dat o soluție. Pornind de la această premisă, se pare că au încercat să le ofere cât mai multe beneficii creatorilor Westworld pentru a veni la înaintare cu o poveste inspirată pentru al doilea sezon.

Mulți și-au ridicat întrebări vizavi de viitorul Westworld în contextul în care a trecut mai bine de un an de la premieră și nu există prea multe detalii despre o iminentă lansare. Ca referință, premiera primului episod din primul sezon a avut loc pe 2 octombrie 2016. Sezonul doi va întârzia însă foarte mult, iar motivația din spate are legătură cu timpul dedicat creatorilor pentru finaliza scenariile la același nivel de calitatea cu cele aferente primului sezon.

Premiera sezonului 2 din Westworld va avea loc în primăvarea lui 2018. Acest detaliu a fost confirmat printr-o postare pe Twitter de către Evan Rachel Wood. Îndrăgita actriță joacă rolul lui Dolores în film. La cârma serialului se află Jonathan Nolan și Lisa Joy. Pe Nolan s-ar putea să-l știi pentru că a fost implicat alături de fratele său, Cristopher Nolan în realizarea scenariului pentru pelicule precum The Dark Knight, The Dark Knight Rises, Intersetellar sau clasicul Memento.

loading...