Filmările pentru Big Little Lies, sezonul 2, încep în 2018

După multe speculații legate de posibilitatea unui nou sezon al serialului Big Little Lies, care a câștigat Premiul Emmy pentru cea mai bună mini-serie, am aflat oficial că va exista o continuare.

Actrița și producătoarea Nicole Kidman a dezvăluit că pregătirile pentru noul sezon din Big Little Lies au început. Fanii nu aveau idee dacă vor mai primi un al doilea sezon, în condițiile în care primul a fost bazat pe o carte a cărei continuare nu există.

Când speranța aproape că se pierduse, s-a aflat că HBO va începe filmările pentru noul sezon din primăvara lui 2018. Liane Moriarty, autoarea cărții omonime, și David Kelley, producătorul, au început să lucreze la scenariu. „Ei bine, vom face «Big Little Lies 2»”, a spus Kidman. „E mult de muncă. Ne-ar plăcea să pornim producția la începutul anului următor, iar către asta lucrăm acum. Ținem pumnii să se întâmple”.

În serial, Nicole Kidman o joacă pe Celeste Wright. Personajul este o fostă avocată, mamă de gemeni și victimă a violenței domestice din partea soțului său, Perry. A spus că acesta este rolul cu care a simțit că rezonează cel mai mult, datorită conexiunii cu audiența. „Încă mă marchează într-un fel, pentru că simt că restul poveștii ei nu a fost spus”.

Noul sezon ar putea veni la fix, în contextul discuțiilor despre abuzul asupra femeilor. Kidman este foarte pasionată când vine vorba de subiectul serialului. „Vine din pasiune, știi”, a zis ea. „Încă am un foc în mine. Încă am ceva înăuntru care mă menține entuziasmată și doritoare să explorez și să fiu capabilă să produc în calitate de femeie – e bine să ai propria putere. Îți oferă un soi de control asupra destinului tău pentru că, de cele mai multe ori, ca femeie în industrie nu ai așa ceva. Iar acum să fiu, alături de Reese [Witherspoon], în poziția de a decide ceea ce vrem să facem se simte bine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Yahoo