VIDEO: Motorola încearcă să facă mișto de Samsung într-o nouă reclamă

După ce Samsung a făcut mișto de iPhone acum câteva săptămâni, este rândul sud-coreenilor să fie luați peste picior de Motorola.

Acum câteva săptămâni, Apple a reușit să înceapă livrările de iPhone X. Telefonul a fost dezvăluit în septembrie, dar oamenii au rămas doar cu imaginile acestuia pentru ceva timp, din cauza stocurilor insuficiente de componente, o întâmplare despre care unii au spus că ar fi fost voită.

La acea vreme, Samsung dezvăluia o reclamă în care arăta cum, la mai bine de zece ani de la primul iPhone, Apple încă rămâne în urmă la capitolul inovație, compania având nevoie de câțiva ani pentru a aduce pe telefoane funcții cu care utilizatorii de Android sunt deja obișnuiți.

Acum, este rândul celor de la Motorola să facă mișto de Samsung, sugerându-le utilizatorilor să facă un ”up-upgrade”. Dacă ideea în sine poate fi considerată rezonabilă, execuția reclamei este neinspirată, având în vedere că sugestia producătorului este un Moto Z2 Play, un telefon mid-range.

Motorola e de părere că funcțiile speciale ale telefoanelor Samsung, cum ar fi rezistența la apă, stylus-ul sau ecranele de calitate nu sunt suficiente. Ai nevoie de un ecran mai mare? Ai putea foarte bine să folosești un proiector Moto Mod. Într-adevăr, ”up-upgrade-ul” de care amintește Motorola vine în forma modulelor pe care le poți folosi pentru telefoanele Moto Z. Din păcate, însă, este prezentat doar unul dintre acestea, cu toate că producătorul are deja mai multe module pe piață.

E și mai ciudat că Motorola a ales un telefon mid-range pentru a se bate cu un smartphone de top, cum este ultimul model de la Samsung, Galaxy Note 8. Poate că totuși aceștia vor să transmită că nu trebuie să dai o grămadă de bani pe un telefon care să facă ceea ce trebuie. Sau poate că nu.

11:11 27.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video