Moto Z2 Play, oficial în România: preț și module pe care le poți avea

Moto Z2 Play, oficial în România: preț și module pe care le poți avea

Lenovo a anunțat pentru piața din România telefonul Moto Z2 Play și noi module pentru telefoanele care suportă astfel de accesorii.

Până vom vedea în România dispozitivele anunțate la IFA 2017, Lenovo a început cu lansarea pe plan local a telefonului Moto Z2 Play. Are un ecran de 5,5 inci S-AMOLED full HD, are un procesor cu opt nuclee la 2,2GHz și suportă încărcarea rapidă cu care se laudă compania: 50% în 20 de minute de încărcare la priză.

Moto Z2 Play mai are și 3GB de memorie RAM, un spațiu de stocare de 32GB și Android Nougat. Telefonul are și o cameră foto de 12 megapixeli cu f/1.7, iar pe față este una de 5MP cu f/2.2. Bateria este de 3.000 mAh.

Lenovo laudă la noul telefon și ceea ce numește: Moto Experiences. Altfel spus, funcționalități care îți permit să folosești telefonul puțin mai bine sau fac unele lucruri puțin altfel. Ai Night Display, care ajustează automat ecranul în tonuri mai calde noaptea și reduce lumina albastră care poate afecta somnul. Moto Voice îți poate oferi informații precum prognoza meteo, actualizări în calendar sau lansarea automată a unei o aplicații fără a fi necesară deblocarea telefonului. Și un swipe stânga pe scannerul de amprentă e ca butonul Back, pe când unul spre dreapta îți afișeaza aplicațiile recente. Apăsarea scurtă e pentru accesarea ecranului Home și apăsarea lungă pentru blocarea telefonului.

Moto Z2 Play: preț și module

Prețul Moto Z2 Play va fi de 2.400 de lei. Telefonul e la precomandă la eMAG și dacă îl precomanzi, primești gratuit o cameră Moto 360 (care filmează și face poze la 360 de grade). Acest modul costă 1.000 de lei, în general.

Lenovo a vrut să facă din telefoanele premium ale Moto unele modulare, cu diverse accesorii pe care le poți prinde de spate, printr-un sistem de magneți și conector de la baza telefonului. Astfel, te-ar putea interesa: Moto GamePad (e fix ce-i spune numele, dar are și o baterie de 1.035 de mAh, ca să nu-ți sece telefonul de energie), difuzorul JBL SoundBoost 2 (autonomie de 10 ore, impermeabil) și Moto Style Shell pentru încărcare wireless.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: