Samsung are laptopuri noi și nu sunt dezamăgitoare

Samsung are laptopuri noi și nu sunt dezamăgitoare
18:49 16.12.2017

Samsung a dezvăluit noile sale sisteme ultraportabile care vor fi detaliate la CES 2018, în prima săptămână a anului viitor.

Chiar dacă piața de notebook-uri are în continuare probleme importante la capitolul vânzări, se pare că mai mulți giganți importanti din tech sunt optimiști vizavi de situația de anul viitor. În orice alte condiții, ar fi ciudat să se grabească să-și promoveze de acum creațiile.

Samsung are deja un portofoliu destul de stufos când vine vorba de sisteme portabile, dar cu noile modele încearcă să atragă clienți noi. Împrumutând ideea introdusă în urmă cu câțiva ani de seria Galaxy Note de phableturi și tablete, sud coreenii au anunțat Samsung Notebook 9 Pen. Ilustrat în imaginea de mai sus, micuțul vine la pachet cu un panou sensibil la atingere și un stylus. Cel mai probabil, stilusul cu pricina va fi surprinzător de util, având în vedere cât de mult au pus cei de la Microsoft accent pe aceste tipuri de interacțiuni în versiunile recente de Windows 10.

În total, Samsung a anunțat două sisteme noi, Notebook 9 Pen și Notebook 9. Designul general pentru ambele este similar. Diferența constă în faptul că ecranul modelului cu stylus se poate rabata la 360 de grade pentru a fi utilizat ca tabletă, de aici și prezența touchscreen-ului. Avantajul versiunii standard de Notebook 9 este că poate fi achiziționată atât cu 13,3, cât și 15 inci, pe când varianta Pen este limitată la 13 inci.

Dacă ne referim la ceea ce găsești în interiorul atrăgătoarelor creații, totul depinde de bugetul pe care vrei să-l sacrifici pentru acest subiect. Un procesor Intel Core de generația a opta vei găsi sigur în carcasă, Core i5 sau Core i7. Cantitatea de memorie RAM este de maxim 16GB, iar spațiul de stocare de tip SSD poate ajunge până la 512GB.

Detaliile legate de preț și disponibilitate nu vor fi făcute publice până la CES 2018 în primele zile din ianuarie.

loading...