Samsung a înregistrat brandul Galaxy X, pentru un posibil telefon pliabil

Samsung a înregistrat brandul Galaxy X, pentru un posibil telefon pliabil

Telefoanele pliabile ar putea deveni o realitate în viitor, iar sud-coreenii fac un posibil pas către acest design, înregistrând oficial brandul Samsung Galaxy X.

Ideea unui telefon pliabil marca Samsung a mai fost discutată deja de noi în repetate rânduri, existând ideea că Galaxy X ar putea deveni noul brand de flagship-uri lansat de către compania sud-coreeană. Zvonurile cu privire la telefonul pliabil sunt o temă ce apare ocazional, de câțiva ani încoace, dar abia în ultimul an au început să se înmulțească astfel de informații, producătorii înregistrând brevete care arată astfel de telefoane.

Galaxy X a devenit acum o marcă înregistrată, după ce Samsung a depus documentația necesară la KIPRIS – Korea Intellectual Property Rights Information Service, arată phonearena.com. Această informație readuce în cărți ideea unul telefon pliabil, după ce au existat informații despre care am scris, amintite anterior, dar care au părut să rămână în aer.

Indicațiile arată că un astfel de telefon ar putea să apară cel mai devreme la finalul acestui an, sau în prima jumătate a lui 2018, dar nimic nu este concret și lucrurile s-ar putea schimba. De obicei, când vorbim despre brevete, trebuie să ținem cont că o bună parte dintre acestea nu ajung să vadă lumina zilei în forma unui produs finit, sau măcar a unui concept. Când vine vorba de o marcă înregistrată precum Samsung Galaxy X, însă, lucrurile stau altfel. Este aproape sigur că vom vedea cel puțin un telefon care să poarte acest brand, atunci când linia Galaxy S va avea nevoie de un înlocuitor.

Samsung nu este singura companie care are astfel de planuri, existând informații conform cărora și Apple ar avea de gând să creeze un iPhone pliabil.

Citește și: