Samsung Galaxy X, dovada că Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Samsung Galaxy X, dovada că Galaxy S8 nu va fi cel mai bun telefon sud-corean din 2017

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai interesantă apariție de pe scena flagship-urilor companiei sud-coreene, promițând ceva mai revoluționar decât S8.

Nu trebuie să ne mire că Samsung are cel puțin un proiect inovator în lucru, mai ales că nu ar fi singura companie care lucrează și la altceva decât cel mai nou flagship ce trebuie anunțat la data Z. Au apărut câteva detalii cu privire la un telefon care s-ar putea să fie cel mai interesant design din 2017, Samsung Galaxy X, arată mobilesyrup.com.

”Galaxy X” este unul dintre numele de cod ale proiectului la care se lucrează momentan, acesta fiind cunoscut și ca ”Project Valley”. Detaliile cu privire la existența acestui proiect au apărut datorită unui brevet pe care Samsung dorește să îl înregistreze.

samsung galaxy x

Brevetul oferă și o schemă a telefonului Samsung Galaxy X, iar cel mai impresionant element de design de aici apare la mijlocul smartphone-ului. Acesta este un telefon ce se îndoaie și în zona de mijloc, ar putea să aibă un set de balamale, asemănătoare cu cele de pe Surface Book, de la Microsoft.

Dacă patentul înregistrat de Samsung este unul real, atunci avem de-a face cu un telefon revoluționar. Cu toate acestea, Samsung Galaxy X ar avea aceleași linii de design în materie de așezare a camerei și a porturilor.

samsung galaxy x

Samsung Galaxy X nu ar fi singurul telefon pliabil din viitor, având în vedere că și Apple ar pregăti același lucru pentru un viitor iPhone. Rămâne de văzut dacă 2017 va fi anul în care să apară aceste telefoane, sau dacă se va mai lucra la un astfel de design pentru o lansare viitoare.

Samsung are în plan ca următorul său flagship să beneficieze de un ”design diferit și funcții inovatoare”. Sintagma s-ar putea referi la lipsa unui home button pe Galaxy S8, dar ar putea însemna și mai mult de atât.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: