Telefoanele iPhone din viitor ar putea fi pliabile

Telefoanele iPhone din viitor ar putea fi pliabile

Se pare că Apple chiar vrea să inoveze atunci când vine vorba de viitoarele iPhone, astfel că aceștia au înregistrat un nou patent.

Apple a fost criticată atunci când a venit vorba de lansarea iPhone 7, deoarece mulți au considerat că telefonul este mult prea asemănător cu modelul anterior, iar compania ar risca să piardă teren în fața competitorilor dacă nu vine cu ceva nou.

Avem deja o serie de știri cu privire la noile telefoane iPhone și la modificările ce ar putea fi aduse noilor dispozitive. Apple continuă să înregistreze din ce în ce mai multe elemente, pe care le-ar putea folosi mai târziu în dezvoltarea unor telefoane unice.

Cel mai nou patent înregistrat de către Apple reprezintă un dispozitiv pliabil. În imaginea de mai jos apare și ilustrația relevantă cu privire la noua idee brevetată de către companie. Astfel, un device se poate îndoi de-a lungul unei porțiuni flexibile, care poate avea o serie de balamale ce să asigure pliarea.

US Patent and Trademark Office este entitatea ce a oferit drepturile Apple cu privire la acest design, pe 1 noiembrie, arată cnet.com, care îi citează pe cei de la Patently Apple.

Este foarte probabil ca un astfel de design să fi fost imaginat de Apple cu mai mult timp în urmă pentru iPhone. Aceștia au mai brevetat, în 2014, un concept legat de un asemenea telefon, ”device-uri electronice cu circuite printate din nanotuburi de carbon”.

Cu siguranță, un iPhone pliabil ar avea succes pe piață și ar reprezenta o inovație uriașă în materie de design pentru linia de telefoane de la Apple, dar nu există nicio informație cu privire la viitorul palpabil al acestei idei. Spre exemplu, în aprilie 2016, Samsung a brevetat lentilele de contact cu display-uri de realitate augmentată, dar o astfel de tehnologie pare să fie destul de departe.

Apple nu a oferit un răspuns imediat cu privire la noul brevet.

Citește și: