27 feb. 2017 | 17:59

Samsung Galaxy Tab S3 este noua tabletă din gama Note

ACTUALITATE
Samsung Galaxy Tab S3 este noua tabletă din gama Note

La MWC 2017, mulți au sperat că Samsung se va prezenta cu un Galaxy S8. În schimb, a venit cu câteva tablete, printre care și Samsung Galaxy Tab S3.

Sud coreenii au devenit foarte ineficienți în a ascunde detalii despre noile lor gadgeturi. Din acest motiv, prea puțini au fost surprinși când compania sud coreeană a venit la Barcelona cu 3 tablete noi, dintre care două sunt cu Windows, iar a treia vine preinstalată cu Android și pare să continue tradiția începută cu primele tablete Galaxy Note Tab de acum câțiva ani.

Trecând pe comunicarea datei de lansare a Galaxy S8, în cadrul conferinței Samsung am aflat toate detaliile despre noul vârf de gamă al companiei în materie de tablete cu Android. Noua Galaxy Tab S3 pare să fie inspirată din Note-ul de anul trecut. Aceasta este construită în jurul unui Snapdragon 820 de la Qualcomm, 4GB RAM, 32GB memorie și o cameră principală de 13 megapixeli. Suportă carduri de până la 256GB. Câteva zile de autonomie vor fi oferite de acumulatorul de 6000 mAh. Punctul forte este ecranul de 9,7 inci AMOLED cu o rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, unghiuri foarte bune de vizibilitate și abilitatea de a afișa conținut video în format HDR.

Întregul design, deși nu este foarte original, pare inspirat din seria de telefoane de top a companiei, iar acesta este un plus semnificativ. Practic, aceasta este prima tabletă cu spate din sticlă și un cadru metalic. Din acest motiv, tableta este relativ ușoară, dar nu pare firavă. Sistemul audio este format din patru difuzoare certificare de AKG menite să umple destul de bine o cameră cu sunet ambiental.

Inclus în pachet cu tableta este și cea mai nouă generație de S Pen. Stylusul este același care a fost livrat cu Note 7 înainte ca smartphone-urile explozive să fie retrase de pe piață. Asta înseamnă că va fi capabil de o serie stufoasă de artificii funcționale. Din păcate, stylusul nu se ascunde în tabletă.

Noua tabletă Galaxy Tab S3 ar trebui să ajungă în magazine în următoarele luni în două versiuni de culoare, negru și argintiu. Coperțile cu tastatură vor putea fi achiziționate în culorile alb, negru și verde. Detaliile de preț sunt momentan necunoscute.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele