Samsung ar putea lansa o nouă tabletă cu S Pen

Samsung ar putea lansa o nouă tabletă cu S Pen

Coreenii de la Samsung se pare că vor să introducă o nouă tabletă dotată cu S Pen.

IFA se apropie, iar cei de la Samsung ar putea să ne pregătească o serie de surprize foarte interesante. După cum am mai spus, confirmarea că Samsung se pregătește să lanseze un nou smartwatch a venit sub forma invitației la evenimentul din cadrul IFA 2016. Din acea invitație putem extrage informația că Gear S3 va fi tot un smartwatch rotund care va putea fi controlat tot prin rotirea marginii cadranului, la fel ca și predecesorul său. Însă alături de acesta, am putea vedea și o nouă tabletă.

Tabletă Samsung

După cum scrie și publicația Slashgear, coreenii ar putea să introducă o nouă tabletă dotată cu S Pen, dar care nu se va numi Galaxy Note. Informația a ieșit la iveală odată cu publicarea unui manual de utilizare găsit pe site-ul din Coreea al celor de la Samsung. Din câte se pare, dispozitivul se asemănă din anumite puncte de vedere cu Galaxy Tab A, însă imaginea de mai sus confirmă și prezența unui stylus.

Desigur, informația nu a fost confirmată în mod oficial, dar, având în vedere sursa acestui leak, nu avem de ce să ne îndoim de autenticitatea ei. Slashgear menționează, de asemenea, că fanii companiei din Coreea nu ar trebui să se aștepte la un dispozitiv de top. Samsung Galaxy Tab A 10.1 a fost o tabletă mid-range, dotată cu un procesor Exynos 7870, cu o frecvență de 1,6GHz, 2GB RAM și 16GB pentru stocarea datelor personale. De asemenea, ecranul de 10,1 inci suporta o rezoluție de 1.920 x 1.200 de pixeli. Noul model, care poartă numele de cod SM-P580, ar urma să aibă specificații similare, singura diferență fiind reprezentată de S-Pen.

Pentru moment, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul și disponibilitatea viitorului terminal. Sperăm să aflăm mai multe după 31 august, în cadrul evenimentului IFA, organizat, ca de obicei, la Berlin.

Etichete: