Aceasta ar putea fi următoarea tabletă Samsung Galaxy Tab S3

Aceasta ar putea fi următoarea tabletă Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3 a fost de curând subiectul unui leak online.

Samsung Galaxy Tab S2 se pare că va avea parte de un succesor în curând, acesta fiind și subiectul unui leak foarte interesant. După cum menționează publicația Phonearena, viitoarea tabletă va fi disponibilă în două versiuni, cu ecrane de 8 și 9,7 inci, la fel ca modelul anterior. În prezent, acestea se pare că au numele de cod SM-T719 și SM-T813, iar lista de specificații nu este una care ar impresiona pe toată lumea.

Mai exact, Samsung Galaxy Tab S3 se pare că nu va fi la foarte diferit de Tab S2, urmând a face parte din categoria mid-range. Procesorul ar urma să fie un Snapdragon 652 octa-core cu o frecvență de 1,8GHz, care va funcționa alături de 3GB RAM, în timp ce capacitatea de stocare va fi de 32GB (utilizatorii vor beneficia și de un slot pentru carduri microSD). Versiunea de 8 inci, de exemplu, va suporta rezoluția de 2.048 x 1.536 de pixeli și va avea camere foto de 8 megapixeli pe spate și 2 megapixeli pe față.

Din păcate, nu avem foarte multe informații în legătură cu prețul și nu știm exact când va apărea dispozitivul pe piață. Un motiv de upgrade ar putea fi reprezentat de includerea noului sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow, care ar să vină preinstalat pe aceste tablete. În contextul în care sud coreeni sunt foarte ineficienți în a aduce noi versiuni de Android pe aparate vechi, achiziția unei tablete cu cel mai nou sistem de operare de la Google ar părea o decizie inspirată.

Unul dintre dezavantajele generației actuale este prețul relativ mare. Chiar și acum, un Samsung Galaxy Tab S2 poate fi achiziționat pentru aproximativ 1.600 de lei. Specificațiile includ un procesor Exynos 5433 cu patru nuclee de 1,9Ghz și patru de 1,3Ghz, 3GB memorie RAM și 32 sau 64GB spațiu de stocare.