Samsung Galaxy S9 vine cu schimbări semnificative de design

Samsung Galaxy S9 vine cu schimbări semnificative de design

Samsung Galaxy S8 și iPhone X vor fi cele mai reprezentative telefoane ale acestui an, dar, conform zvonurilor, Galaxy S9 va include câteva particularități impresionante.

La fel cum Apple bătuse în cuie detaliile exterioare ale iPhone X în luna noiembrie a anului trecut, Samsung se pare că este pe ultima sută de metri când vine vorba de stabilirea particularităților cu care va încerca să facă valuri Galaxy S9 în prima parte a anului viitor. Conform zvonurilor din ultimele luni, terminalul ar fi urmat să păstreze o mare parte din aspectul exterior al S8. Nu ar fi prima oară când sud coreenii folosesc un design aproape identic pe parcursul mai multor ani.

Conform unui nou set de speculații apărute zilele trecute, planul pentru Galaxy S9 s-a schimbat radical de la dezvăluirea iPhone X. Din câte se pare, o parte importantă dintre detaliile smartphone-ului de top de la Apple vor ajunge în viitorul S9. Atât pe partea de design, cât și de funcționalitate, Galaxy S9 se va insipira de la iPhone X.

Primul care a făcut o postare pe Twitter pe marginea acestui subiect a fost Ice Universe, un internaut care a mai avut dreptate în trecut cu câteva zvonuri. Deși cea mai recentă postare a sa este una destul de abstractă ”Spatele de la Galaxy S9 se va schimba foarte mult”, este prima indicație că anul viitor nu vom vedea doar un Galaxy S8 mai rapid și cu camere mai bune promovat ca S9.

La capitolul detalii tehnice, ete foarte puțin probabil ca sistemul de captură cu două camere principale de pe Note 8 să nu migreze pe S9. Va fi însă interesant de observat evoluția senzorului de amprentă. Momentan, este greu de spus dacă va ajunge să fie ascuns sub ecran pe partea din față sau va rămâne undeva pe spate. Nici prezența mufei de căști nu mai este foarte sigură în smartphone-ul anului 2018.
galaxy-s9-leak-design-specs-1