30 oct. 2017 | 14:12

Samsung Galaxy S9 ar putea renunța la mufa de căști

ACTUALITATE
Samsung Galaxy S9 ar putea renunța la mufa de căști

Samsung Galaxy S9 este în lucru și mai are câteva luni până la lansare, însă aflăm deja de ceva vreme o mulțime de informații despre telefon.

Se pare că Samsung are de gând să renunțe la funcții importante disponibile pe telefoanele sale, or cel puțin asta ne dăm seama din știrile actuale. Mai devreme relatam despre faptul că S9 ar putea renunța complet la senzorul de amprentă, cu toate că în trecut se zvonea că acesta ar urma să fie amplasat pe partea din față, într-un ”decupaj” al ecranului. Acum, se pare că și soarta jack-ului de căști ar fi pecetluită.

O sursă din China a dat publicității câteva scheme simple cu Samsung Galaxy S9 și S9+, fiind aproape un consens cu privire la lansarea unui duo de smartphone-uri și de această dată.

Conform zvonurilor, S9 vine cu un sistem de recunoaștere facială mai sigur, care ar include tehnologii de recunoaștere 3D. Firește, vorbim de un răspuns la Face ID de la Apple, iar despre cum se va comporta acesta, dar și creația de pe iPhone X, vom vedea în curând.
samsung galaxy s9 zvonuri

Designul telefonului este similar cu cel de pe S9, cu excepția faptului că bezelul inferior a dispărut aproape complet, iar cel superior a fost, de asemenea, subțiat. Samsung experimentează cu un senzor de amprentă integrat în ecran, însă există în continuare probleme cu tehnologia.

samsung galaxy s9 plus zvonuri

Ultimul lucru care atrage atenția din informațiile dezvăluite este lipsa unui jack de căști. Dacă și Samsung ia această decizie radicală, ne putem aștepta ca în viitorul destul de apropiat majoritatea producătorilor să renunțe la această funcție, mai ales pentru dispozitivele mid-high range. Trendul deja a pornit, însă momentan nu are tracțiunea necesară.