Samsung Galaxy S7 Edge, desemnat telefonul anului 2016 la MWC 2017

Samsung Galaxy S7 Edge, desemnat telefonul anului 2016 la MWC 2017

Samsung Galaxy S7 Edge a fost și încă este un telefon de top, din toate punctele de vedere, iar la MWC 2017, acesta a primit un premiu important pentru companie.

Evenimentul Global Mobile Awards, care are loc în cadrul Mobile World Congress, și-a ales câștigătorii. Astfel, la categoria ”cel mai bun smartphone din 2016”, Samsung Galaxy S7 Edge primește coroana de lauri.

S7 Edge a fost de la bun început un telefon de top prin prisma specificațiilor și a experienței de utilizare, iar aceasta nu a făcut decât să se îmbunătățească, odată ce sistemul de operare Android a primit update la varianta Nougat. De asemenea, popularitatea lui Samsung Galaxy S7 Edge s-a datorat parțial eșecului Note 7.

După ce Galaxy Note 7 a fost retras de pe piață, Samsung a decis să le dea clienților posibilitatea de a primi la schimb un Galaxy S7 Edge, telefoanele fiind destul de asemănătoare. Ceea ce îi lipsește lui S7 Edge în comparație cu Note 7 este în primul rând stylus-ul S-Pen, pe care mulți l-au aclamat. De asemenea, Note 7 avea și scanner de iris și un ecran mai generos, arată gsmarena.com.

Juhno Park, vicepreședinte al departamentului Global Product Strategy, din cadrul Samsung Electronics, spune că ”suntem onorați de faptul că ni se recunoaște măiestria designului și a inovației când vine vorba de Samsung Galaxy S7 Edge. Acest premiu reflectă dorința noastră constantă de a ajunge la excelență, pe măsură ce depășim așteptările clienților cu ajutorul unor tehnologii mobile revoluționare.

Samsung Galaxy S7 Edge este telefonul anului 2016, conform premiului primit la MWC 2017, iar acum nu avem decât să privim înainte către următorul eveniment de acest fel, întrebându-ne dacă Samsung Galaxy S8 va ajunge la același nivel.