Samsung Galaxy Note 8 se lansează și în varianta ”pentru împărați”

Samsung Galaxy Note 8 se lansează și în varianta ”pentru împărați”

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de data de lansare, iar asta înseamnă că aflăm mai multe noutăți despre acesta, iar acum vorbim despre o variantă specială a dispozitivului.

Conform unor informații venite dintr-o sursă de încredere, se pare că Samsung are de gând să creeze o variantă specială a telefonului. Astfel, Galaxy Note 8 va fi disponibil și în varianta ”Emperor Edition”. Dacă vrei să fii cu adevărat împărat, totuși, va trebui să faci o excursie până în China sau până în Coreea de Sud pentru a-ți cumpăra un astfel de device, acestea două fiind singurele piețe unde ediția specială va fi disponibilă.

Telefonul în variantă specială va fi oferit cu 256GB de spațiu de stocare, iar la capitolul RAM, acesta va oferi 8GB de memorie. În paralel, varianta standard a dispozitivului ar urma să aibă 6GB de memorie RAM și 64GB de spațiu de stocare, arată gsmarena.com.

O altă sursă vorbește și despre faptul că pentru Vest, va fi disponibilă o variantă de 128GB la capitolul stocare. Acest model ar urma să aibă un preț de peste 1.100 de dolari. Și S8+ a fost lansat astfel în Asia, telefonul fiind încă disponibil în India și în China.

Samsung Galaxy Note 8 Emperor Edition ar urma să fie disponibil în variantele negru, albastru și gri, dar ne putem aștepta să fie lansat și în varianta Deep Blue, despre care am scris recent.

Lansarea lui Samsung Galaxy Note 8 este programată pentru 23 august și urmează să aibă loc la New York. Zvonurile care circulă în aceste momente pe Internet par să indice aceleași specificații. Noul terminal va dispune de un ecran Infinity Display de 6,3 inci, cu un aspect 18:5:9. Procesorul care va pune în funcțiune smartphone-ul va fi un Qualcomm Snapdragon 835.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: