Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi doar un S8 mai mare

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi doar un S8 mai mare

O nouă zi, un nou zvon pe tărâmul Samsung Galaxy Note 8. Am auzit până în acest moment atât de multe informații despre viitorul phablet al companiei, încât ni se pare că îl cunoaștem deja, dar noi zvonuri ne arată că ne înșelăm amarnic.

Până în acest moment au fost împrăștiate vești care ne arată că Galaxy Note 8 va avea numeroase similarități de design cu Galaxy S8, iar știrile nou apărute nu infirmă în niciun fel aceste preziceri.

În mediul online au apărut foarte multe știri care ne fac să credem că există o posibilitate destul de mare ca Note 8 să-și facă apariția cu un ecran Infinity Display, care introduce un nou standard in industrie, de 6,3 inch. Acesta este un ecran curbat dual-edge care elimină aproape în totalitate marginile. Samsung a eliminat, totodată, butonul Home și  a renunțat la logo-ul din partea frontală a telefonului, pentru a crește și mai mult proporțiile ecranului.

De această dată, zvonurile ar putea fi confirmate de o imaginile cu panoul frontal al Galaxy Note 8, care circulă în mediul online, ne dezvăluie sammobile.com. La prima privire este evident că Note 8 va va fi o variantă mai mare a S8-ului. Dar acesta nu este cu necesitate un lucru rău, pentru că Galaxy S8 ne-a impresionat destul de mult prin aspectul atrăgător, care face ca telefonul să stea și foarte confortabil în mână.

Trebuie să specificăm că este foarte posibil ca imaginile cu display-urile din sticlă să nu aparțină neapărat dispozitivului Galaxy Note 8 pe care Samsung îl va lansa peste câteva luni (după cum menționam aici, ultimele zvonuri susțin că lansarea oficială ar putea avea loc în septembrie la IFA). Se știe deja că producătorii obișnuiesc să testeze mai multe prototipuri înainte de a-l alege pe cel final, astfel că nimic nu este stabilit. Se prea poate ca Note 8 să vină cu schimbări semnificative de design.

Citește și: