Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la IFA 2017

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la IFA 2017

Ne apropiem cu pași repezi de momentul lansării phablet-ului Samsung Galaxy Note 8, care se anunță a fi destul de spectaculos, iar acum aflăm mai multe date despre acest eveniment important.

Contrar celor mai recente rapoarte, este o șansă destul de mare ca Samsung să lanseze Galaxy Note 8 la IFA, unul dintre cele mai mari evenimente unde sunt prezentate anual electronice noi. Evenimentul se va începe în acest an pe 1 septembrie și zvonurile par să sugereze că Samsung va dezvălui succesorul lui Note 7, Galaxy Note 8, în cadrul acestei conferințe. Până atunci ne putem aștepta la câteva dezvăluiri din partea companiei.

Însă este destul de improbabil ca Gear S4 să fie lansat tot la IFA, de vreme ce dezvoltarea dispozitivului purtabil Tizen 3.0 de abia a început, iar Samsung obișnuiește să își expună cele mai impresionante apariții la evenimentul care se desfășoară anual, notează sammobile.com. Motiv pentru care ne putem aștepta să aibă ceva special de arătat, precum Galaxy Note 8.

Ne așteptăm ca Samsung Galaxy Note 8 să preia unele dintre cele mai bune specificații ale S8-ului, mai ales pentru că producătorii nu vor să-și facă o obișnuință din a lansa pe piață dispozitive explozive. Ca urmare, deși specificațiile sale nu sunt cunoscute, ne putem aștepta ca acesta să aibă la bază fie procesorul Snapdragon 835, care este cel mai performant procesor lansat de Qualcomm, fie Exynos 8895, tot un vârf de gamă. De asemenea, smartphone-ul ar putea avea cel puțin 6 GB de RAM, poate chiar 8GB, iar spațiul de stocare ar trebui să îți pună la dispoziție cel puțin 64 GB, cu posibilitatea de folosire a unui card microSD pentru extindere.

Suntem nerăbdători să vedem cu ce va veni Samsung, mai ales pentru că presiunile sunt destul de mari, motiv pentru care ne și așteptăm la un dispozitiv impresionant ca specificații.

Citește și: