Samsung Galaxy Note 8: Se cunoaște data la care acesta va fi lansat

Samsung Galaxy Note 8: Se cunoaște data la care acesta va fi lansat

Data de lansare pentru Samsung Galaxy Note 8 se apropie cu pași repezi. Speculațiile au curs la foc automat în ultimele luni despre cel mai nou flagship Samsung iar ideea generală despre noul terminal este aproape formată. Știm deja mai multe detalii despre design-ul său, despre senzorul de amprentă sau despre cameră. Ei bine, acum avem și data la care acesta va fi lansat oficial de Samsung.

Era de așteptat ca Samsung să lanseze Galaxy Note 8 înainte ca rivalii de la Apple să apuce să scoată pe piață noile iPhone-uri. Data de lansare a lui Samsung Galaxy Note 8 a fost setată pentru 26 august 2017. Asta înseamnă că noul flagship al companiei sud-coreene va ieși pe piață cu aproape o lună înaintea lui iPhone 8. Evenimentul de lansare a lui Samsung Galaxy Note 8 va avea loc la New York, notează GSMArena.

Data exactă a evenimentului de lansare ar fi fost confirmată de un oficial Samsung pentru o publicație din Coreea de Sud iar zvonurile inițiale păreau să indice către o lansare în cadrul evenimentului IFA Berlin. Noul terminal va fi în schimb prezentat la New York. Samsung Galaxy Note 8 va dispune de Infinity Display-ul făcut celebru de S8 și S8+. Ecranul va fi de 6,3 inci la o rezoluție 2K edge-to-edge, ceea ce înseamnă că terminalul va menține aspectul de 18:5:9.

Au existat zvonuri că Samsung Galaxy Note 8 ar fi trebuit să aibă și un senzor de amprente integrat sub sticla ecranului, însă se pare că acesta nu va mai fi cazul deoarece compania sud-coreeană nu a reușit să perfecționeze tehnologia. Data de lansare a noului flagship este mai avanastă decât cea a controversatului Note 7. Terminalul care urmează să fie scos pe piață la începutul lui septembrie va avea, de asemenea, și cameră foto duală, pe spate, Bixby și un S-pen mai bun decât variantele trecute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI