Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi telefonul perfect pentru filme și nu numai

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi telefonul perfect pentru filme și nu numai

Samsung Galaxy Note 8 se apropie de data de lansare, iar acum aflăm noi informații despre acesta, venite chiar de pe canale oficiale ale companiei.

Samsung a dezvăluit recent informații despre încasările pe care le-a obținut în cel de-al doilea trimestru al anului 2017. Cifrele sunt impresionante, mai ales având în vedere că Samsung a reușit, în această perioadă, să devină cea mai profitabilă companie din lune, în domeniul tehnologic.

Compania a dat câteva detalii și despre strategia pentru cea de-a doua jumătate a acestui an. Astfel, aceștia se așteaptă să apară o creștere a cererii pentru smartphone-uri și tablete în viitorul apropiat, dar cei de la Samsung sunt conștienți și de faptul că vor avea parte de competiție puternică în piață.

Chaebolul sud-coreean are, însă, un as în mânecă: Samsung Galaxy Note 8. Telefonul este extrem de anticipat și cel mai probabil, va înregistra un succes destul de mare având în vedere lucrurile pe care le știm despre el deja. Pe lângă Note 8, compania se va strădui să păstreze și vânzările pentru S8 la un nivel ridicat.

În cadrul unei conferințe susținută cu analiști, după oferirea informațiilor cu privire la veniturile din acest an, un director al Samsung a oferit o nouă informație despre Samsung Galaxy Note 8. Astfel, viitorul telefon ar urma să fie perfect pentru cei care accesează conținut multimedia.

”Seria Galaxy Note, lansată inițial în 2011, vine cu o serie de funcții multimedia, între care amintim display-ul mare și accesoriul S Pen”, spune directorul, care adaugă că Note 8 ”va avea funcționalități multimedia mai avansate”, arată sammobile.com.

Samsung va dezvălui noul Note 8 în data de 23 august, în cadrul unui eveniment la New York.