Samsung Galaxy Note 7 relansat: Cum se va numi și când apare

Samsung Galaxy Note 7 relansat: Cum se va numi și când apare

Deși se știe de ceva vreme că Samsung va lansa o variantă nouă de Samsung Galaxy Note 7, nimeni nu știa până acum cum se va numi aceasta. La început, informațiile indicau către Galaxy Note 7R. El chiar apăruse în mai multe benchmark-uri pe Internet sub acest nume. Apoi, un alt zvon indica sprea alt nume pentru Note 7 și anume Galaxy Note FE, inițiale care vin de la Fandom Edition. 

Se pare că cea din urmă informație a fost cea mai aproape de adevăr. Noul Note 7 se va numi Galaxy Note FE, doar că litera ”F” va veni de la cuvântul ”Fan”, în loc de ”Fandom”. Confirmarea acestui zvon vine de la un afiș promoțional din China pe care terminalul apare cu acest nume. Lansarea varientei refurbished de Note 7 are și rolul de a reduce impactul ecologic negativ care ar însemna distrugerea terminalelor care au fost deja fabricate.

samsung galaxy note 7 fandom

Galaxy Note FE va fi aproape la fel ca Samsung Galaxy Note 7, o singură schimbare intervenind în construcția terminalului. Bateria. Pentru a nu se repeta dezastrul exploziv care a avut loc anul trecut, Samsung a montat baterii mai mici pe Note FE. Mulți speculează despre faptul că noile baterii ar fi prea mici pentru a te putea ține o zi. Rămâne de văzut. Cel puțin acum putem fi siguri că noile telefoane nu ne vor mai exploda în mână, notează Sammobile.com.

Samsung Galaxy Note FE va fi cel mai probabil lansat pe 7 iulie și va avea gravată pe spate litera ”R” care are rolul de a aminti utilizatorului că este o variantă refurbished. Există și posibilitatea ca lansarea să se amâne, însă este una destul de mică. Samsung nu va vrea să se întindă prea mult, mai ales că urmează și lansarea următorului flagship, Galaxy Note 8, care va avea loc la finalul lunii august.

Citește și: