Samsung Galaxy Note 7 recondiționate vor avea prețuri mai mici

Samsung Galaxy Note 7 recondiționate vor avea prețuri mai mici

Știm deja că Samsung Galaxy Note 7 va reveni, încă o dată, pe piață, iar prețurile telefoanelor vor fi considerabil mai mici.

Samsung Galaxy S8 și S8+ sunt vârfurile de lance ale producătorului în aceste luni, dar atenția fanilor s-ar putea diminua în viitorul apropiat. Compania are, totuși, un plan în această direcție, astfel că numele Samsung va ține capetele de afiș în continuare, poate că într-un mod pozitiv de această dată.

Conform presei coreene, Samsung Galaxy Note 7 va fi relansat în Coreea de Sud până la sfârșitul lunii iunie. Telefoanele vor fi variante recondiționate, care au o baterie mai mică, dar și prețuri mai scăzute.

Galaxy Note 7 s-a lansat cu un preț de aproximativ 875 de dolari anul trecut, dar prețurile pentru varianta Note 7R, cea recondiționată, vor fi de aproximativ 620 de dolari. Astfel, ceva mai mult de 250 de dolari vor fi tăiați din prețul original. Pe de-o parte, este normal pentru că vorbim de un device recondiționat, iar pe de altă parte vorbim despre un telefon care a avut și are probleme uriașe de imagine.

Samsung a rezolvat problema telefoanelor prin schimbarea bateriilor acestora. Acumulatorii originali, de 3500mAh, erau prea mari pentru smartphone-uri, cauzând incendii și explozii, astfel că noile telefoane vor avea baterii de 3000 sau de 3200mAh, în cel mai bun caz, arată slashgear.com.

Decizia de a readuce pe piață telefoanele face parte din încercarea Samsung de a-și recupera o parte cât mai mare din banii pierduți cu eșecul telefonului. Rămâne de văzut câți oameni vor fi dornici să cumpere această variantă de smartphone, mai ales că Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi destul de aproape.

Citește și: