Samsung Galaxy Note 7 este aproape de relansare

Samsung Galaxy Note 7 este aproape de relansare

Samsung Galaxy Note 7 pare să nu fie un capitol încheiat pentru sud-coreeni, având în vedere că se pregătește relansarea telefonului.

Samsung Galaxy Note 7 este, fără doar și poate, smartphone-ul care a creat cele mai mari probleme companiei. Acesta a fost retras de pe piață la scurt timp după lansare, deoarece bateriile din interiorul acestuia erau neconforme, existând riscul ca acestea să ia foc sau să explodeze, ceea ce s-a și întâmplat.

samsung galaxy note 7

Samsung și-a dat cu stângul în dreptul în momentul în care au lansat pe piață versiuni ”sigure” ale telefonului, care ar fi trebuit să nu mai cauzeze probleme. Din păcate, însă, și acestea au continuat seria de explozii și incendii, astfel că telefonul a fost retras complet de pe piață, iar utilizatorii au fost încurajați și îndemnați să-și schimbe terminalele.

Samsung Galaxy Note 7 ar fi, însă, pregătit pentru reintrarea pe piață, având în vedere zvonurile și imaginile apărute pe internet, de pe forumurile SamsungVN, preluate și de pocketnow.com. Astfel, telefonul va veni pe piață în varianta Note 7R (Refurbished), iar modelul său este SM-935, fiind o variantă revizuită a lui SM-N930.

samsung galaxy note 7

Noul telefon ar urma să vină la pachet cu Android 7, iar bateriile sunt schimbate. Astfel, bateriile originale și problematice, de 3500mAh, au fost înlocuite cu unele mai mici, de 3200mAh, care nu ar trebui să mai cauzeze vreun fel de incident.

Compania insistă că telefonul nu va fi vândut în Statele Unite, dar cel din imagini apare cu un ID de la FCC. Cu toate acestea, căutarea ID-ului la Office of Engineering and Technology nu returnează niciun rezultat din baza de date.

samsung galaxy note 7

Punerea în vânzare a noilor dispozitive ar fi o mișcare prin care Samsung ar dori să recupereze o parte din toate costurile presupuse de Note 7, de la crearea dispozitivului, la rechemarea acestuia și la înlocuirea terminalelor cu probleme.

Citește și: