Samsung Galaxy A8, noua serie de telefoane sud-coreene

Samsung Galaxy A8, noua serie de telefoane sud-coreene

Samsung are două serii premium și una mid-range, fără a pune la socoteală tot ce-i ieftin adunat în gama Galaxy J. Acum, lucrurile se vor schimba (poate în bine). 

Samsung Galaxy A a fost cea mai bună serie de la companie, dacă nu-ți permiteai modelele mai scumpe. Hardware-ul, firesc, era mai slab, dar ca design nu a furnizat modele rele. Acum, lucrurile se vor schimbat, tocmai în ideea uniformizării, ceea ce e de așteptat de la Samsung de câțiva ani. Are prea multe modele și e greu să le știi pe toate.

Dacă până acum ai avut Galaxy A3, A5 și A7, mai nou și A9, urmează un 2018 în care Samsung Galaxy A8 va fi singurul nume pe care să îl știi. Deocamdată sunt doar zvonuri, dar seria Galaxy A urmează să aibă un singur model, cu mai multe versiuni. Astfel, cel mai bun va fi Samsung Galaxy A8 Plus, un fel de A7 (2018). Urmează A8, adică un A5 (2018), și un A8 mini, ceea ce e A3 (2018).

Utilizatorii sunt deja obișnuiți cu Plus, de la seria Galaxy S, așa că pasul e firesc, iar în trecut a mai avut Samsung telefoane mini.

Ca specificații, Samsung Galaxy A8 ar avea un ecran AMOLED de 5,5 inci la rezoluție full HD+ (adică un raport de 18:9), procesor Exynos, 4GB de memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Camera ar fi de 16 megapixeli cu f/1.8, iar bateria de 3.300 mAh și încărcare rapidă. Galax A8 Plus ar fi cu ecran de 5,7 inci tot full HD, până la 6GB de memorie RAM și 64GB spațiu de stocare în variantă premium.

Telefoanele din seria Samsung Galaxy A vor fi prezentate la începutul anului viitor și designul va fi inspirat de ceea ce Galaxy S8 e acum. În afară de micile diferențe la procesor și cameră foto, s-ar putea să ieși în avataj dacă nu iei Galaxy Note 8 acum sau Galaxy S8. Totuși, te-ai putea orienta către alte modele la preț bun, dar cu hardware excelent.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: NDTV