Când se lansează Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018)

Când se lansează Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018)

Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018) au o dată de lansare oficială, după îndelungi speculații cu privire la momentul în care acestea vor fi dezvăluite. 

Despre Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018) am început să vorbim aproximativ acum o lună, iar de-atunci și până acum lucrurile s-au întâmplat destul de repede, astfel că noile smartphone-uri au fost anunțate oficial de către companie recent. Dincolo de asta, însă, e nevoie și de o dată clară cu privire la disponibilitatea telefoanelor pe piață.

Astfel, în cadrul unui eveniment din Vietnam, producătorul a vorbit despre când vor fi disponibile noile smartphone-uri. Astfel, Samsung Galaxy A8 și A8+ (2018) vor putea fi cumpărate de cei interesați începând cu data de 6 ianuarie. Varianta mică a celor două telefoane va costa în jur de 590 de dolari, în timp ce varianta Plus are un preț de 710 dolari.

Cum s-a întâmplat și în cazul S8 și S8+, diferența majoră dintre noile Samsung Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018) este dată de diagonala ecranului. Modelul mai micuț va fi construit în jurul unui panou de 5,6 inci, în timp ce fratele său mai mare, în versiunea +, va profita de o diagonală de 6 inci.

Ambele ecrane au un raport de aspect de 18:9 și rezoluție Full HD+. La interior, telefoanele vin cu procesoare 7885, octa-core. La capitolul memorie, ai parte de 4 GB de RAM la modelul standard, pe când varianta + va oferi ceva mai multă memorie, 6 GB.

Vei putea folosi și un card de memorie în interiorul telefoanelor, pentru a putea extinde memoria internă, de 64 GB. În privința abilităților de captură, telefoanele vor avea pe partea din față două camere principale de 16 MP și 8 MP cu f/1.9. Pe spate, va exista o singură cameră principală, cu senzor de 16 megapixeli.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: gsmarena.com