Samsung Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018) au fost dezvăluite oficial

Samsung Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018) au fost dezvăluite oficial

După lungi speculații pe marginea noilor smartphone-uri, Samsung a anunțat în mod oficial telefoanele Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018).

În ultimii câțiva ani, telefoanele Samsung din seria A au fost asociate cu combinația perfectă de preț și performanță într-un smartphone sud coreean. Acestea vin la pachet cu mici handicapuri față de linia de top Galaxy S, dar se comportă din ce în ce mai bine, iar din prisma designului, nu prea ai ce să le reproșezi.

Lansate de obicei la începutul anului, oficialii Samsung au făcut o excepție pentru versiunile din 2018. Deși vor fi dezvăluite în toată splendoarea lor la CES 2018 și tot atunci vom afla și prețul de achiziție, noile Galaxy A8 (2018) și Galaxy A8+ (2018) au apărut deja pe site-ul companiei. 

Viitoarele smartphone-urile mainstream vor fi primele de la Samsung adresate acestui segment de piață care vor utiliza un panou din margini în margini – Infinity Display. Respectivul tip de ecran popularizat de Galaxy S8 și Galaxy Note 8 ar putea ajunge cu această ocazie pe un aparat la jumătate de preț.

Cum s-a întâmplat și în cazul S8 și S8+, diferența majoră dintre noile Galaxy A (2018) și Galaxy A8+ (2018) este dată de diagonala ecranului. Modelul mai micuț va fi construit în jurul unui panou de 5,6 inci, în timp ce fratele său mai mare, în versiunea +, va profita de o diagonală de 6 inci. Ambele panouri vor avea un raport de aspect de 18:9 și o rezoluție Full HD +. Sub carcasă, va exista un chipset octa-core cu 4GB RAM la modelul standard, pe când varianta + va incorpora o cantitate semnificativ mai generoasă de memorie RAM, 6GB.

În privința abilităților de captură, telefoanele vor avea pe partea din față două camere principale de 16MP și 8MP cu F/1.9. Pe spate, va exista o singură cameră principală de 16 megapixeli.

În teorie, aceste ”pachete” sună foarte bine, mai ales dacă ai în vedere și acumulatorii de 3000, respectiv 3500 mAh. Rămâne să vedem la ce prețuri vor ajunge în magazine, iar acest detaliu important îl vom afla la CES 2018 în prima săptămână din ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: