Ce specificații ar putea avea următorul Samsung Galaxy A7

Ce specificații ar putea avea următorul Samsung Galaxy A7

Lista de specificații a următorului telefon Samsung Galaxy A7 a ieșit de curând la suprafață prin intermediul unui leak.

Așa cum era de așteptat, Samsung va lansa o nouă serie de telefoane din seria Galaxy A în anul 2017. Potrivit celor de la Phonearena, modelul Galaxy A7 ar urma să fie unul dintre cele mai performante, iar o presupusă listă de specificații a acestui dispozitiv a apărut de curând pe internet.

Astfel, din câte se pare, am putea avea de-a face cu un telefon cu un ecran de 5,7 inci, care va suporta o rezoluție Full HD, un procesor Exynos 7880, 3GB RAM și o capacitate de stocare de 32GB sau 64GB, în funcție de versiunea pentru care optează utilizatorul. Mai mult decât atât, Samsung va include și un slot pentru carduri microSD; iar bateria va avea o capacitate de 3.500 sau 3.600 mAh.

În mod interesant, atât camera frontală cât și cea de pe spate ar putea fi de 16 megapixeli, însă cea din urmă va avea o diafragmă f/1.9. Printre altele, ar putea fi incluse un senzor pentru recunoașterea amprentelor și un port USB Type C. Mai mult decât atât, Samsung Galaxy A7 ar putea fi primul telefon din această serie care va îndeplini standardul IP68 pentru rezistența la apă.

Între timp, versiunea din 2016 a modelului Samsung Galaxy A7 este disponibilă pe piața din România și beneficiază de un raport calitate/.preț foarte bune. Dispozitivul are un ecran Super AMOLED de 5,5 inci, sub care avem un procesor octa-core cu patru nuclee tactate la 1,5GHz și alte patru tactate la o frecvență de1,2GHz. Acesta funcționează alături de 3GB RAM, iar utilizatorii vor avea la dispoziție 16GB pentru stocarea datelor personale. Telefonul este dual SIM, acceptă un card microSD cu o capacitate de până la 128GB, camera foto este de 13 megapixeli, iar în cazul în care vreți să-l achiziționați, îl găsiți AICI.

Citește și: