Samsung Galaxy A5 și A7 2018 apar în primele imagini render

Samsung Galaxy A5 și A7 2018 apar în primele imagini render

Au apărut primele imagini cu cele două telefoane Samsung Galaxy A5 și Galaxy A7,  care vor îmbogăți portofoliul Samsung în anul care urmează.

Cele două dispozitive Samsung Galaxy sunt surprinse din toate unghiurile în mai multe randări 3D, dezvăluind caracteristicile de design pe care toată lumea le aștepta. Imaginile au apărut pe contul de twitter @onleaks.

 

Lipsa unui LED flash de pe spatele telefoanelor este datorată simplului fapt că onleaks a uitat să le includă în randările inițiale, potrivit Phone Arena. Zvonurile legate de un buton dedicat exclusiv accesării lui Bixby nu au fost confirmate de ilustrații.

Momentan, tot ce știm despre componentele interne ale celor două telefoane Samsung Galaxy este că vor include un chipset Exynos 7885 și o capacitate RAM de 4GB. Dispozitivele ar putea să calce pe urmele Galaxy S8 prin adăugarea imensului ecran Infinity Display, care elimină orice buton fizic de pe fațada telefonului și poziționează scannerele pentru amprente pe spatele acestuia.

[read more]

Se zvonește că atât Samsung Galaxy A5, cât și A7, vor beneficia de display Full HD, cu rezoluții de 1080 x 2160 pixeli, iar diagonalele de 5,5, respectiv 6 inci. Dispozitivele ar putea avea un difuzor puternic poziționat lateral, o mufă audio de 3,5 milimetri și un port USB de tip C.

Samsung Galaxy A5 2018 - Galaxy A7 2018

Samsung Galaxy A5 2018 - Galaxy A7 2018

Samsung Galaxy A5 2018 - Galaxy A7 2018

Deși este încă devreme pentru a ști care va fi prețul sau data de lansare ale celor două telefoane Samsung Galaxy, cel mai probabil vor fi lansate în cadrul Consummer Electronics Show, eveniment care are loc în Las Vegas, între 9 și 12 ianuarie.

Citește și: