18 oct. 2016 | 20:29

Red Dead Redemption 2 a fost confirmat de Rockstar

ACTUALITATE
Red Dead Redemption 2 a fost confirmat de Rockstar

Dacă primul joc ți-a plăcut, atunci cu siguranță vei vrea să joci și Red Dead Redemption 2, jocul ce tocmai a fost confirmat de Rockstar pentru o apariție în viitor.

Se poate spune că Rockstar a dat lovitura cu seria Red Dead, ce a luat naștere în 2004, cu primul joc din serie, Red Dead Revolver. La șase ani distanță, a apărut și continuarea primului joc, Red Dead Redemption, iar acum, după alți șase ani de așteptare, Red Dead Redemption 2 este anunțat oficial.

Pentru noul titlu, compania a dat două indicii zilele trecute. Acum două zile, pe contul de Instagram al celor de la Rockstar a apărut o imagine cu logoul companiei pe fundal roșu, iar ieri a apărut și imaginea de mai sus, fără să fie însoțită și de titlul jocului. A treia imagine este cea revelatoare, care îi bucură pe fanii care doreau un nou joc din serie.

La momentul actual, Rockstar a confirmat că jocul va fi lansat doar pe Xbox One și pe PS4, nefiind oferite detalii și despre o lansare pentru calculatoare. Cu toate acestea, Red Dead Redemption 2 pe PC va fi, cu siguranță, un titlu ce va apărea, doar că va fi lansat la ceva timp după lansarea de pe console. După ce Rockstar a înțeles cât de mare a fost succesul înregistrat de GTA V pe console, e o foarte mare posibilitate să amâne intenționat portarea jocului, doar pentru ca fanii înrăiți să cumpere varianta pentru consolă, iar mai apoi pe cea pentru PC.

Red Dead Redemption 2 se va lansa undeva la sfârșitul anului 2017. O variantă pentru PC ar putea fi așteptată în prima jumătate a anului 2018. Rockstar pare că vrea să se concentreze pe aspectul online al jocului, motivați probabil tot de GTA V, dar cu siguranță vor oferi o poveste excelentă și în modul single player.