16 feb. 2017 | 09:48

Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice mici

ACTUALITATE
Reduceri eMAG: Oferte la electrocasnice mici

În această perioadă sunt reduceri eMAG și oferte în cadrul campaniei IT & Mobile Days, dar există și promoții la electrocasnice mici. Întregul catalog cu reduceri eMAG este disponibil AICI.

Campaniile de reduceri eMAG sunt prilejul perfect pentru a mai înlocui din electrocasnicele vechi din casă. Dacă aspiratorul nu mai are aceeași forță ca înainte, dacă fierul de călcat a început să se lipească de haine sau dacă espressorul îți servește zeamă în loc de cafea, poate nu e o idee rea să arunci un ochi pe rândurile de mai jos.

Un aspirator bun îți ușurează considerabil eforturile când vine vorba de curățenie, iar acest model Philips este puternic și elimină și praful din aer. Este ușor de golit, fiind dotat cu un compartiment special care nu necesită saci, iar peria Turbo promite să scoată părul de animale din orice covor sau carpetă. Partea cea mai bună este că îl poți cumpăra la reducere, de la eMAG, accesând ACEST link.

Cei care nu pot funcționa normal fără o cafea, două sau trei, dar care nu au răbdare să ajungă la cel mai apropiată cafenea pentru a-și cumpăra lichoarea magică, pot opta pentru un espressor. Modelul DeLonghi ales de noi funcționează atât cu cafea măcinată cât și cu capsule ESE și știe să facă și capucino, nu doar espresso. Este redus cu 36% și îl găsești, alături de alte oferte eMAG, AICI.

Un fier de călcat bun se încinge repede, are aburi puternici și setări simple. Noi am găsit un model de la Philips care are talpa ceramică, pentru ca fierul de călcat să alunece ușor peste haine, are un jet de abur constant, care netezește orice cută, jet care funcționează și vertical, pentru netezirea hainelor direct de pe umeraș. Mai mult, nu va trebui să-ți faci griji că ai uitat fierul în priză, deoarece acesta se va opri automat după 8 minute, în cazul în care este lăsat în picioare, sau în 30 de secunde, dacă este cu fața în jos, sau pe laterală. Îl găsești la reducere la eMAG, alături de alte oferte, AICI.