Reduceri eMAG: Oferte de IT & Mobile Days

Reduceri eMAG: Oferte de IT & Mobile Days

Reducerile eMAG din această perioadă vin sub forma IT & Mobile Days. Campania de oferte eMAG propune prețuri tăiate cu până la 40% pentru numeroase categorii de produse. Întreg catalogul este disponibil AICI.

Noua campanie de reduceri eMAG IT & Mobile Days vine cu prețuri speciale la smartphone-uri, la laptopuri și componente pentru PC, dar și la o gamă largă de gadgeturi inteligente. Mai jos găsești ofertele care ne-au atras nouă atenția.

Allview X3 Soul Plus este o soluție destul de bună dacă îți cauți un telefon dual SIM cu specificații peste medie. Smartphone-ul are ecran de 5,5 inci și rezoluție Full HD, fiind capabil să filmeze la 1080p cu ajutorul camerei principale, cu senzor de 13MP. Telefonul are 4GB de memorie RAM și un procesor Helio P10 octa-core, ce rulează la 1,8GHz. Allview X3 Soul Plus vine și cu o baterie de 3130mAh și îl poți găsi AICI, la reducere la eMAG.

Acer Aspire Switch One este un laptop bun de purtat pretutindeni, fiind un hibrid care se transformă și în tabletă cu Windows 10, în caz de nevoie. Îndeplinește cu ușurință funcții de bază, precum email sau browsing, și este foarte mic și portabil. Are un display HD de 10,1 inch și este echipat cu procesor Intel Atom și 2GB RAM. Îl puteți cumpăra de AICI, la un preț special, cu ocazia celor mai noi reduceri eMAG.

Smartwatch-ul de fitness Fitbit Blaze este la reducere la eMAG și este ideal pentru oricine, mai ales pentru că este unisex. Acesta se conectează la telefoane cu Android, iOS sau Windows și îți poate deveni un sprijin util în viața de zi cu zi. Acesta are un senzor optic de monitorizare a ritmului cardiac, dar funcționează și ca pedometru. De asemenea, Fitbit Blaze vine și cu un sistem de monitorizare a calității somnului. Momentan, acesta are o reducere de 19% și îl poți găsi aici.

Citește și: